_sibel Esraali Allah analı babalı büyütsün darısı da bize inşallah 🤲♥️ birşey sorucam devletde mi doğum yaptınız yoksa özel de mi?
akgunbirsen Aaaa siz de doğurdunuz demek, tebrik ediyorum. 💐 Allah analı babalı büyütsün, evladınızı ayırmasın sizden. 🥰 artık 41. Haftasında gelmeseydi ayıp ederdi. Adını ne koydunuz? (İlk defa ismi merak ettim😄)
elisss_61 Esraali Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲 Numune de kadın doğumda odalar hep tek kişilik değil mi öyle biliyorum ama emin de değilim merak ediyorum 🙄
Nidakrbla Esraali Önerdiğiniz bir doktor var mi o hastanede ben suan başka hastaneye gidiyorum ama doğumu orda yapmayı düşünüyorum 😊
Esraali Nidakrbla Şener bey iyiydi yok ama ömür bey var ama randevu zor bulunuyor sabaha karsı bakıyordum ben devamlı
Burcu4135 Esraali aaaa Esra hayırlı olsun canım benim. Rahatsızlıgımdan dolayı giremedim buralara. Özellikle ismini arattım dogum yaptın mı diye. Cok sevindim nasıl bebek iyi mi, sen nasılsın?
Burcu4135 Esraali benim yara yerinde enfeksiyon cıktı kanım 8 e düstü 7 ye düserse kan takviyesi alıcam. Yok yok yani 😁 iyi olmanıza cok sevindim öp kokla kuzuyu benim icin 🤗🥰
ylzsa Esraali Allah kurtarmıs canım gözün aydın saglıkla büyüsün Analı babalı inşallah.ıkınmayla ilgili sorun yasadın mı hiç bilerek mi gittin ? Ikınamassam korkusu var bende de ya kendime sorun yaratıyorum resmen.cevaplarsanız sevinirim
Esraali ylzsa zaten istemsizce ıkınıyotsnz kontrol etmek için ebeyi dinleyin ıkın diyor diyor dur diyor yavas ıkın her sey kafası cıkana kadar olup bitiyor ebeyi dinleyin
Anacuk Esraali maşşalah ya ne güzel allah bağışlasın bende sabah akşamım dua edinde tek nefeste gelsin bizim kızımızda 🥰💕