Esraali ya 24 günlük olduk bugün benim oğlum doğduğundan beri 5 gün iyiydi sonra hep hastaydı acile götürdüm kaç defa bir şey yapılmadı persembe cuma benim oğlum emmiyordu aç kalıyordu biberon verdim belki tutar diye tutmadı mama aldım içmedi sürekli ağlıyordu uyumuyordu hiriltisi çoğalmıştı kusuyordu anlamadım ne sorunu var . Cumartesi günü yine öyle kötüydü elimin içinde mosmor oluyordu ağlamaktan açtı çünkü emmiyordu. Üniversite hastanesine götürdüm saat 14 den 23 e kadar hastanede serum falan verdiler tahlil falan aldılar kan idrar covid 19 testi akciğer tomografisi Allah razı olsun ilgilendiler. Kan ve idrar da enfeksiyon çıktı oğlum o yüzden emmiyor canının acısından ağlıyormus. Hastanede yatış verildi ama yer yoktu özel hastanede yer varmış oraya sevk edildi . Yatış verildi ama bana göstermiyorlar oğlumu. Durumu için birazdan hasteneye gidecem doktorla konuşmaya nasıl diye . Ama sadece fotoğrafını çekip gösteriyorlar telefonumu verdim dün bana gösterdiler çekip . Çok özledim oğlumu antibiyotik tedavisi başlanmış