darkparadise İlk kez numune hastanesi ile ilgili iyi bir yorum duydum doğum konusunda şuana kadar kimse önermedi doğum yapanlar hep pişman olarak duydum. Sizin adınıza iyi geçmesine sevindim Allah analı babalı büyütsün
EczSinemltnlk Esraali Çok mutlu oldum görünce müjdeli haberinizi😊 sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun inşallah,darısı bizlere 🤲🥰
Yavrucuk07 Esraali Allah analı babalı büyütsün inşallah cnm , bahtı açık, rızkı bol,ömrü uzun olsun inşallah,suni sanciya da gerek kalmamış iyi olmuş, sevindim 😊
DemetF Esraali çok sevindim her zorlukta bir kolaylik vardir diye bosuna dememisler.Allah anali babali saglikli mutlu bir evlat olsun inslh 🙏🏼🌸
Kuzucccum Esraali ayyy şükür sen de doğurdun ya , az evvel aklımdaydın naptın acep dıye 🤷♀️😂 Rabbım bağişlsın sana canım benım tadını çıkarın bal kızlaa 😘🥰
Hilal-95 Esraali amin inşallah allah analı babalı büyütsün kuzum yaa çok sevindim 41 diyodun dün 🤣 darısı basımıza artık🙏🏻 Burda isim olarak tanıdığım insanlrın doğumunu okuyunca heyecanlanıyorum🙊🤗🤗 hayırlı olsun inşallah 🤗🤗
Tunammm Esraali Ay ne güzel yaaaaa darısı başımızaa beklettiğine değdi bebişin annesine kolaylık sağlamış ALLAH analı babalı büyütsün 🌸🌸🌸
26z25a04f Esraali allahim anali babali büyütmeyi nasıp etsin bizlerede boyle kolay dogum nasıp etsin inşaallah 🤲🤲