Mavi_- Clementinee 17+1 haftalık olduk bugün henüz bebişi hissetmiyorum ama karnım falan bayağı acıyo
Mavi_- omerim32 bacaklara kadar da yayıldı ağrı bende variste var o da tetikledi galiba bi de 5 6 saat uyuyorum sadece dinleneniyorum şu an fenayım güya hamileliğin balayı ayındayız 🤦♀️ bi kaç kişi daha yazdı kasık ağrıları normal demek ki
omerim32 Mavi_- ben gaz oldugunu dusunuyordum Bıraz sıcak tuttum sankı etkısı oldu. Sıcak su falan degıl de kalın gıyındım sızde bu deneyın belkı faydası olur
Mavi_- Clementinee hala devam ediyor mu benimki hiç azalmıyo resmen yürümemi engelliyor doktorumu aradım görmem lazım dedi çalışıyorum yarın izin alabilirsem gidecem inşallah
Clementinee Mavi_- benim biraz hafifledi canım ama akıntım baya çoğaldı sen nasıl oldun gittin mi doktora
Mavi_- Clementinee benimde hafifledi o yüzden gitmedim dediğin gibi akıntım çoğaldı çok ilginç demek ki bu haftalarda hamilelerde çok normal yarın ya da perşembe gidecem zaten kontrole
Clementinee Mavi_- sanırım canım rahim büyüdüğü için normal şeyler. Az önce afedersin idrarımı yaparken çok kötü rahmime sancı girdi birden yerimden hopladım
Mavi_- Clementinee aynen öyle bi de bu zamana kadar hiç böyle ağrılarımız olmadı şimdi de başımıza gelince korkuyoz bebek bu haftadan sonra kilo almaya boyu uzamaya başlarmış yani onun etkisi büyüktür o halde
Bsra_bhsi Mavi_- Bebeklerimiz kaçıncı haftadan sonra anneden beslenmeye başlıyor canım benim ilk gebeliğim midem çok bulanıyor bişey yiyemiyorum 14+3 haftaligim ama çocuğumun da günahına girmek istemiyorum bana muhtaç sonuçta
crnnbyr16 Merhaba bende 17. haftadayım ay benimde kasıklarımda ağrı var ayakta durunca daha da artıyor ve akıntım daha da çok arttı
Clementinee omerim32 canım rahim büyüyo sanırım. 2 gündür sabahları bende bebek sanki sol tarafa topanıo gibi bi yumru oluyo o tarafımda pozisyon değiştirince geçiyor. Sizde oldumu böyle birşey nedir bu anlamadm