Elif004 AseLenaMom sen gönlünü rahat tut ve cidden bol bol dua et. İnan bana herşey çok kolay olacak. Tadını çıkart zaten her geçen zaman heyecanın artacak bebişin cidden sana güç kaynağı oluyor. Sırf ona birşey olmasın diye hiç bir acıyı görmüyor gözün 🤗
Hayalllllll AseLenaMom evet doğru bu benim sancım vardı nişan geldi su gelmedi suyu doktorum patlattı doğum esnasnd
Hayalllllll AseLenaMom Bu arada eliyle patlattı suyum öyle geldi muayne ediyordu acilmami o esnada bir anlık bişi acimiyo zTen
Hayalllllll AseLenaMom sancım olduğu için gitmiştim alttan muayne yapiyordu ağrılar 100 lerdeydi doğum başladı ama su gelmedi o nedenle alttan elini soktu suyum geldi hemende 🙂
iki_minik_annesi AseLenaMom ben doguma gittigimde sancim suyum kanamam hicbirseyim yoktu bayram araligiydi ve haftami doldigurdugum icin dpktorum gun verdi benim hemsire patlatamadi doktorum kendi patlatti pilastik tig gibi bisiyle 😁
Llkk AseLenaMom valla 20 saat suni sancı çektim suyumu patlattılar nisanimi getirttiler herşeyi onlar yaptı. Fitil koydular falan filan😂 sonuç doguramadim sezeryan oldum😀 hepsi öyle geçiyorki şuan yanımda scooter sürüyor 3 yaşında oldu bile. Şimdi 8.5 aylık hamileyim😀
AseLenaMom Llkk Ay inşallah🙈 maşallah Çatınız mı dardı neden açılma olup doğuramadınız normal ? Bilgileneyim başıma gelirse diye
-derya-anne- AseLenaMom plastik şiş gibi bişeyle patlatıyolar ve su foşur foşur alıp gidiyo ve evet açılma hizlaniyo suyu patlatınca ben sabah 11den akşam 9a kadar ağrı çektim fitil verdiler açılmam 4 cm olunca doktorum suyumu patlattı 3 saat içinde oğlumu kucağıma aldım
AseLenaMom -derya-anne- Ayyyyy bende alıcam inşallah hayırlısıyla 🥰 çok korkuyorum ama yavruma kavuşacağım düşüncesi bütün kötü düşünceleri korkuyu alıp götürüyor
Aliiikerem AseLenaMom ben sezeryan oldum ama dpgum hanede yanımdakını patlattılar kadın yerlerı tırmalıyor du samcıdan ebe uzun bır seyle patlattı 10 dk ya doguma aldılar