Memoomms AseLenaMom uzun bi iğne vardı onla patlattılar ama hiç hissetmedim sadece su aktı ağrı falan yoktu her 2 doğumumda da paatlatırkeen acı yoktu
SenaHifa Hilalkorkmaz açılmaya bakmayla aynı şekilde patlatıyorlar şişi hissetmiyorsunuz ki doğum yapalı 10 gün oldu emin olun zor olan kısım orası değil 😂
Yenianneadayi2208 AseLenaMom Korkulacak bişey yok hissetmiyorsunuz bile ,sadece suyun aktığını anlıyorsunuz sıcak sıcak 😊
kirpapatyasiii AseLenaMom kendini bu kadar panikletme canım korkulacak bisey değil doğuma kadar bence doğumla ilgili video yorum falan okuma belli ki çok etkileniyorsun
AseLenaMom kirpapatyasiii Ben aşırı izliyorum doğumları ve çok etkileniyorum o yüzden sürekli fikrim değişiyor
kirpapatyasiii AseLenaMom artık izlemeyin psikolojinize yazık her doğum farklı oluyor çünkü hatta iki bebek arasındaki doğum bile farklı oluyor. Belki sizin suyunuz müdahale edilmeden gelecek bilemezsiniz
Gencelif 37 haftaligim tansiyondan 1 haftadir hastanede yatıyorum sancim yok acilma yok suyumda gelmedi yarin doguma alacaklar 2nci gebeligim ilki suni sanciyla dogum yapmistim korkum yok ama nasil olur diye düşünüyorum aranizda böyle olan dogum yapan varmi😥
Hilalkorkmaz SenaHifa suan 35 haftama girdim hala ne alttan muayene oldum ne başka bir şey gün geçtikçe korkularım artıyor allahım yardımcımız olsun tecrübe sahibi olmadığım için gerçekten okuduğum her şey beni çok etkiliyor
erdem_agah AseLenaMom neyle paylatiyorlar bilmiyorum ama en zorlandigim andı diyebilirim. Ben şimdi ne halt yicem demiştim 😁 sonra bebek lınk diye aşağı indi sancılar arttı doğumum kolaylaştı. Şöyle ki benimkini sancım olmasına rağmen açılmam cok olmadığı icin patlattılar. Patlattiktan sonra saatte ikişer üçer açılma şeklinde devam etti.
AseLenaMom erdem_agah Su gelince daha çabuk ilerliyormuş açılma 🤷🏻♀️ İnşallah hayırlısıyla dünyaya getiririm kızımı 🌸
erdem_agah AseLenaMom tabi tabi evet suyunun patlatilmasi canımı yakti ama ben cok kısa sürede dogurdugum icin gayet memnunum doğumumdan 🤭 elbet bir noktada zorlanacaksiniz ama emin olun o an o sabir ve gücü Allah veriyor. Hatta diyorsunuz ki ben ne gucluymusum 😁😁😁
Vera18 AseLenaMom ben sancımla doğuma gitmiştim açılmam 7 cm falan olunca doktorum patlatmıştı suyu ama o an neyle patlattı görmedim 😅 acıma veya başka bir şey hissetmedim o an sancılarım vardı zaten sadece su patladıktan sonra sancılarım arttı ve açılmam hızla ilerledi 1 saat sonra doğum yaptım
SenaHifa Hilalkorkmaz benim de ilk doğumumdu ve çok korkuyordum. Herşey kendiliğinden olsun istiyordum müdahale edilmesinden suni sancı fitil su patlatma vs çok korkuyordum ve hepsini de yaşadım ama abartılacak şeyler değilmiş hiçbiri. Alttan muayene de öyle aman aman can yakan bişey değil hele ilkleri hissetmedim bile. Sonuçta canımızdan can ayrılıyor elbet acıyacak ama dayanılmayacak bişey olsaydı bunca çocuk nasıl doğdu 😊
hsqldnbebeqm AseLenaMom ince uzun bi plastik getirmişti yanında yaparken bişey hissetmedim kendisi dedi suyu patlattım diye ☺️