Filizdogan ppapatyaa arkadaşımda Doğum yaptı oda doğumundan beri 1.5 aydır kullanıyo çok memnun bende onu almayı düşünüyorum
YazCilegi ppapatyaa 45 gün oldu ben kullanıyorum ıslak mendili de cok güzel. Bir de ben her markayı denedim pişik olmadı bizde. O yüzden sleepy de kaldım 1 hafta olmadan 70 li paket bitiyor cunku fiyatıda oldukca makul.
ppapatyaa Btlgnlty valla icim rahatladi saolun cok ovuyolr normalde yeni cikmis galiba oyuzden sormak istedim
Btlgnlty ppapatyaa yeni çıktı sayılır doğru biz 3 ayımızın içindeyiz ilk bezlediğim zamanlar hariç hiç pişik olmadı nerdeyse göstergeli olmasını benim için çok iyi ( tecrübesiz olduğum için 🤦🏼♀️🤦🏼♀️)
Birglbiray Canım yengem ilk yeğenim de prima kullandı pişik oldu bir de herkes prima alamıyor malum. Sleppy alıp kullanmaya başladı altın da uzun süre hiçbir bez bırakmazsan pişik olmuyor iki yeğenime de sleppy kullandı yengem çok memnun kaldı bana da önerdi ben de hem ıslak mendilini hem de bezini aldım az kaldı kullanmama hem çok öneren gördüm hem de maddi açıdan kullanışlı bir bez
Gozdealpu Ben de sleepy merhaba seti aldım inşallah 2 hafta sonra kullanacağım. Olumlu yorumlar içimi rahatlattı
HulyaKrg Bnde arasyirdim baya video izledim bezleri test eden prima kdr kuru tutuyordu emiciydi birde gostergesi var bnde sleepy almayi dusunuyorum.cevremdekilerde cok memnunlar 👍