Hayalll Kızlar bu tüylerden ne yaparsak kurtuluruz gerçekten yıldım hamile kaldığımdan belli 2 hfdayı bulmadan tekrar çıkmalarına artık dayanamıyorum her zaman ağda yapan biri olarak nasıl olurda bu kdr çoğalırlar anlam veremiyorum usandm ağda yabmakdan 2hfdaya bir öncden 1 hatta 2 ayı bulurdu çıkması rahattm hormonlar fzla mı çalışıyor nedir çözümü yk mu bunun?
YAkyol Hayalll hormonlar fazla calisiyor ve ekstra vitamin vs kullaniyoruz benim gobegim bile tuylendi 🤐
Bahar54 Hayalll gebeligin baslarinda progesteron hormonu fazla salgilandigindan tuylenmede artis olabiliyor malesef. Bir de doktor sikinti gordugunde gebeligine dair o zaman ilac olarak da veriyor progestani. Tuylenmeyen yerin kalmiyor haliyle :)
Deletedmom18 Hayalll canım doğuracağım artık herkes bana rahatladın dedi artık ama gübre konmuş gibi haftayı bulmuyor çıkması alışman lazım artık sürekli alıyorum ben
Hayalll YAkyol gerçekten çok sinir bozucu birşey temizleniyorum daha rahatlıgını çıkarmadan yine tkrr başa dönüyorum askılı giyecem ansızın koltuk altı yine baş gösdermiş kısa kısa... etek giyecm veya elbise ansizin biyere gidecek oluyoruz bacaklar çķmıs
Eylul2018 Ben lazere gidiyordum yarım kaldı maalesef bacaklarımın üstü hafif tüylü altlarda bişey YÖK göbeğim orman mübarek bikini bölgem de hafif tüylü koltuk altım da aynı şekilde yârım kaldım yani 🙄
Hayalll Eylul2018 off ya hiç sorma ben yıllardır ağda yaparm mis gbi olurdu lazere başlaym edeim derken hamile oldğmu öğrendim bu seferde tüylenme baş gösderdi 🤔🤔 ne ypcm blmiorm yaz aynda olduğumz için skntılı bi durum
Hayalll Sinem35 daha önce yapıyordum kendim şuan göbeimde fzla çkmıyor o yüzden tam yapıştırmıyorm sadece çıkan kücük noktalara yapistiriyorm bnce bi zarari yk die dusunuorm
Sinem35 Hayalll ben de yaptırmayı düşünüyorum göbeğim çıktıkça gözüme batmaya başladı normalde sarışınım tüylerim de sarı fakat göbeğim büyüdükçe koyulaştı gibime geliyor ve rahatsız oluyorum Çarşamba doktor randevum var olmadı biraz daha bekleyim doktora danışayım
Hayalll Sinem35 aynen için rahat etsin doktoruna sor kesin bilgiyi o sana verecektir ama çoğu tanıdığım yaptı sıkıntı olmadgini soledi o yuzden bnde saknca gormedim kendimde zaten az gobegimde ..ama diger bolgeler icin ayni seyi soyleyemm asiri tuylendi
Sinem35 Hayalll hadi ya demek herkeste farklı bölgeler desene benim geri kalan her yer normal seyrinde de bir tek göbek gözüme batıyor işte bende bir tek orası büyüdüğü için midir nedir anlamadım 🙈
Ruyaaa Senin iki hafta iyiymis benim iki haftayi bulmuyor ozellikle koltuk alti ve bikini bolgem cok xikiyor gobegimdede normalde olmayan killar cikti ama onlari alinca kalici oluyormus ondan onlari ellemiyorum dogumdan sonra dokulur dediler.. ne yapicaz hic bilmiyorum agda yaptira yaptira dogurucam herhalde ama dogumada tuylu girmek istemiyorum..
Hayalll Ruyaaa valla öyle cnm denize gidioruz surekli ve agda yabmakdan gina geldi bu kdr agda yaptigimi hatrlamiorm bile smdi her sefernde yab usandm artk..gobekde cikmadi ama geri kalan bolgeler aldi basini