esrvl Hanımlar merhaba yarın koltuk takımı alacağım. Hangi renk kir toz belli etmez. Kumaşı hangisi olmalı. Hangisi kolay silinen kumaş bana tavsiye verir misiniz? Ben şimdi beğendiklerimin resmini koyabilirsem koyacağım.
Nurseda0408 esrvl benim koltuk takımım 3lünün biri bej 2 tekli ve diğer 3lü siyah. Bejden çok memnunum kir pas göstermiyor ama siyah oturunca üstümüzdeki tüy bile yapışıyor kesinlikle o yüzden koyu renk önermiyorum
Zhrgndgd7 esrvl bej ve gri tonları kullanışlı oluyor, tay tüyü silinebilir oluyor bir takımım var gayet kullanışlı, üzerine bişey döküldüğünde ıslak mendille bile silince çıkıyor
Gull_94 esrvl benım koltuk rengım antrazıt sıyah kadar toz ve tuy bellı etmıyo acık renk kadarda kırı gostermıyo sureklı sılmek zorundaym ıkı kucuk cocuk oldgundan evde kırlnıyo dogal olarak leke tutmayan kumastan ama zamanla ıllakı duzgun sılınmezse o da ız bırakıyo onemlı olan guzel ve olabıldgınce erken sılmek kadıfe koltk tuy tutuyo helekı koyu renkse (osellıkle sıyah)nubuklar daha uygun ama catlama rıskıne karsı sılıp bıde kurulamak gerekıyo nubuk ve grının koyu tonlarında sorun ysacagıjızı sanmıyorm
MerveNur- esrvl https://www.hizliresim.com/jif92n9 Benim koltukları bu griden tekliler de sarı olandan. Sarının kumaşın çok sevmedim leke açısından bir de tüylenmeye müsait gibi ama griden aşırı memnunum. Nubuk değil diye korkuttular ama çok kolay leke çıkıyor görürsen tavsiye ederim. Uyum olarak da güzel oldular
Tugce49 esrvl benim koltuklar bu renk çok güzel 2 üçlü bu renk 2 tekli bej gören çok beğeniyo kiride belli etmiyo
Hilal-95 esrvl benmde bu renk tekli berjelim ama buna fon uydurmakda cok zorlanmıstm gerçi şuan bulursunuz tabı kullanıyosanız benm kumasım farklı ama yani çok memnunum ıslak mendılle bile en ufak leke çıkıyor hatta dün yıkamacı çağırdım 2 bucuk senelık evlıyız beyaz olmasına rağmen temız bunlar dedi adamlar 1 saat sürmedi işleri🤣
Mervenin_Mucizesi esrvl bence bu lacivert tonları hem çok moda :) artık bordo kiremit renkler eskisi gibi kalmadı benim koltukları da 3lüleri kırmızı berjerler bej rengi ama keşke gri lacivert falan olsaymış :) bence bu laci çok güzel
Klp Kotu renkleri tercih et griy tonlari fln siyah cok fazla tozu kri belli eder kumas olarak da alcagin yerde ne tür kumaslar var ona gore tavsiye verebilirim esimdw bu isn icinde ondan diyorum
esrvl Klp yukarıda yüklediğim gül kurusuna benzer renk kullanışlı olur mu? Sormadım ama her kumaştan var. Benim bildiğim kadarıyla nubuk kumaş iyisiymiş sakıncası yoksa eşinize sorar mısınız hangi kumaş olandan almalıyım? İnternette pek bir şey bulamadım çünkü
Deletedmom15262 Benim koltuklarım haki yeşil, berjerler krem tay tüyü silinmesi çok rahat ve lekede tutmuyor sizinde ikinci attığınız renk gayet şık ve güzel 🌸birini lacivert birini açık gri tercih edebilirsiniz 🌸
esrvl Deletedmom15262 peki bu ikinci resimdeki kiri tozu belli eder mi daha yakından göremedim çünkü.
esrvl Zhrgndgd7 peki grinin yanına koyu mavi yada koyu kırmızı nasıl olur sizce? Çünkü iki renkli almayı düşünüyorum
Deletedmom15262 esrvl yani siyah kadar tozu belli etmez koyu olanlarda toz derdi olur ama bunda o kadar olmaz kire gelir yani ikinci attığınız renk güzel diğerini de daha açık tonlarda kombin edersiniz gayet şık uyumlu olur🌸gül kurusu ve tonlarını hiç sevmiyorum Bü yüzden gri ve lacivert tonları yada gri ve kremit tonları severim tercih zevk gerçi 💓
Zhrgndgd7 esrvl ben mavi güzel durur kırmızı boğar diye düşünüyorum ama tabi seçeceğiniz renge ve kendi zevkinize bağlı 🤗
esrvl Gull_94 peki benim yüklediğim resimle sizin koltuk renginiz aynı mı yoksa sizin koltuk renginiz daha açık renk mi ve kullandığınız kumaş tay tüyü mü? Ayrıca nubuk kumaşın çatladığını ilk defa duydum
Gull_94 esrvl sızın kı resımde daha koyu duruyo ondan bı ton daha acık sayılır benım koltuk mıkrofaser kumas tam olarak tay tuyu degıl sılınebılır bı kumas turu(madensuyu beya soda ıle sılebılırsınız demıstı aldgımız yer oyle sılıyorum genelde ız yok henuz cıkmayan) nubuk yapısı geregı catlamaya meyıllıdır ıslak bırakırsanız veya nemlı bezle sılıp kurulmazsanız dokulenılır o yuzden nemlı bezle sılıp tekrar guzelce kurulamanız lazm uzun sure ıslaklıga maruz kalmamalı bende cocklardan dolayı sık sık koltk arayısındaym derı almayı dusunuyodm ama gercek derı degılse sunı derı daha kullanıssız sılmesı kolay ama yırtılıyo cok cabuk O yuzden bez acık renk vs dıger turde koltklarımda oldu en kullanıslısı bu suan ıclerınde