Nazmila1978 Hamileliğin ilk haftalarında sık idrara çıkma isteği görülen gebeliklein çoğunun kız bebek bekledikleri söylenir, Erkek bebek bekleyen bayanlarda bu durumun tam tersi gözdemlenmiştir, bu durumu yaşıyan hamişler yazarmısınız 😀
alparslanannesii1661 Nazmila1978 kesinlikle hurafe tabi afedersin çiş le bebegin ne alakasi olabilir 😂
Sude-96 Nazmila1978 bencede hurafe kesinlikle 😂 ama ben baştan beri tuvaletten çıkamıyorum kız bebeğim de
Civcivim_34 Nazmila1978 kız yok benim oğlum olucak lavabodan çıktığım an tekrar sıkışıyordum neler çektim tuvalette yatıcaktım nerdeyse 😂😂 yeni yeni normale döndüm
Nazmila1978 alparslanannesii1661 kız sidik kesesine daha yakın olduğu için sık idrar isteği oluşuyor ordan çıkıyor yani 😅
alparslanannesii1661 Nazmila1978 bunu kim söyledi size rica ediyorum böyle seylere inanmayin😂 kiz sidik kesesine yakinsa oglanda memedemi büyüyor 😂
AseLenaMom Nazmila1978 🙄 gerçekten gayretle okuyorum yani ne kadar cahilce düşüncedir bu offf 😤 çişe çok çıkmayla çocuğun cinsiyetinin ne ilgisi alakası var Allah aşkına
gozdekrks Nazmila1978 erkek bebek surekli kacirma bile yaşıyorum tuvaletten çıkamıyorum en başta da böyleydi hala böyle 🤣
AseLenaMom Nazmila1978 Öyle başlıklar var giriyorum ki inanamıyorum yani 😂😂 hurafe ve batıl inançlara bizim Türk insanımız oldukça inançlı ve uygulamaya meyilli🤷🏻♀️