kubra344 Kızlar özellikle daha önce suyu gelmiş annelere sorum gelen sıvı sadece su gibi mi yoksa iç çamaşırında hafif krem gibi kalıntı bırakıyor mu
Bebegimicin1 kubra344 bildiğimiz su ama idrar gibi sıcak benim suyumu hastanede patlatmışlardı o patlayınca akınp gidince çok rahatlaöıştım ondan kısa süre aonrada oğlumu kucagıma almıştım
Yavrucuk07 kubra344 idrar gibi akıyor işte, kalıntı falan bırakmıyor, ama eğer bıraktı ise de idrarda enfeksiyon da olabilir
Sahinnadire kubra344 canım su şeffaf görünümlü oluyor biraz sümüksü oluyor ve sürekli olarak akıyor sen tutmak istesen bile akan bişey yani ben erken doğum yapmıştım anlıyor yani insan su olduğunu
kubra344 Bebegimicin1 ya bende mantar var onun için zaten çok akintim oluyordu.bikac gün önce doktor fitil verdi onu kullanıyorum dünden beri çok arttı acaba fitil mi söküyor yoksa bebegin suyu mu diye korktum.cok afedersiniz sulu Pütürlu bi akıntı
kubra344 Yavrucuk07 ya çok rahatladı şuan içim daha şimdi hastaneye gittim hiçbiriyle yapamayız kadın doğum doktoruna git dediler🙄açıl yarım saat uzaklıkta doktora gideyim desem en yakın hastane 1 buçuk saat
Sahinnadire kubra344 Korkma canım en tecrübesiz anne bile farkına varır yani ben öyle düşünüyorum çünkü akıntı farklı su farklı insan daha önce görmeyince bişey olur mu diye hep tereddutte kalıyor evet ama şu gelince anlıyor yani insan 😊