Yeniannee25 Kızlar yarın tam 2 aylık olacağım 2 - 3 gündür kasık ağrısı mide yanması bulantısı vb gibi şeyler bir anda yok oluyor uzun süre hissetmiyorum bu normal mi yarın kalp atışı duymaya gidicem biraz tedirgin oluyorum açıkçası
annesinin_beybisi Yeniannee25 2 aylık olmuşsun kalp atışı için biraz geç kalmissin sanki şimdiye duymaniz gerekirdi
annesinin_beybisi Yeniannee25 ama belirti konusunda korkma belirtiler zamanla azalıyor ve 12. haftada kayboluyor mide bulantıları falan tabi nadir 9 ay bulananlar da varmis
ikiprensesannesii Yeniannee25 korkma korkma bebek buyudukce baslar daha minnacik saglikla al kucagina 😂🙏
Yeniannee25 annesinin_beybisi doktorum izinde olduğu için 20sinde çağırdı daha önce baktıda duyamadı gibi bişey yok yani yarın inşaallah kesin emin olucaz 🤗
Yeniannee25 Ylzz00 yaa ne güzel maşaallah benim sabahları yanma oluyor inşallah bulantı kusma olmadan geçer böyle 😊😊
Yeniannee25 Ccgdm inşallah yarını iple çekiyorum bakalım bi sıkıntı yoktur umarım biraz ağır iş yaptım diye evham yaptım galiba şu 3 4 ay bi geçse 😳
Ccgdm Yeniannee25 geçiyor hiç merak etme şuan 13 haftalıgim insan o zamanlar tedirgin olabilir bu çok normal