Gamzemutlu Kızlar gece 4 te suyum geldi bide kan vardı iç çamaşırimda şimdi hastanedeyim 1 cm acilma varmış ara ara sanci geliyo yatıyorum su an dogumu sanciyi acilmayi bekliyorum bi yandanda cok korkuyorum ilk doğum dua edin kızlar
NaileCryn Gamzemutlu Allahım çok kolay doğum nasip etsin canım benim bi avazda inşallah dualarım seninle sağlıkla kucağına alman dileğiyle🙏☺️
Tugce-ylds Gamzemutlu Rabbim bir nefeste kucağına almayı nasip etsin korkma canım dua et bol bol 🤲🏻🌸🌸
Svdaaaaa Gamzemutlu hiç korkma Allah sağ salim kucağına vermeyi nasip etsin inşallah canım. Kaç haftalıksin ve özelde mi yoksa devlette misin
Hilalgk Hayırlısıyla doğur inşallah bi avazda canım hiç korkma benimde senin gibi oldu iki Cm di açılmam suyum da gelmişti aynı 3 gün önce doğum yaptım sende yavrunu bir An önce kucağına al güzel düşün 🙏💕
Svdaaaaa Gamzemutlu bende 40+2 . Bende devlete gidiyorum da devlet diyor hiçbir belirtin olmadan 41 haftaya kadar yatışınizi yapamayız sende böyle sorunlarla karşılaştın mi
metehaninannesiii Gamzemutlu hayırlı doğumların olsun canım benim korkma yavrunu kucağına alinca hersey geçiyor