[silindi] momy853 aslında eşim Yusufu beğeniyor hatta bütün isimler arasından sadece Yusuf ismini beğeniyor ama benim içime sinmiyor, seviyorum halbuki Yusuf ismini
svserzrm Simgemsi kökenini bulamadık biz açıkçası TDK da yok böyle bir kelime Türkçe olsa orada olur biz yahudi ismi olabileceğini öğrendik araştırmalarımız sonucu sizin de bilginiz olsun
cherrysu svserzrm Temiz ve dürüst kişi olarak gördük biz de. Türkçe deniliyor. Kötü bir anlama ve yoruma rastlamadık, söylenişi de hoşumuza gidiyor. Çok detaylı araştırmadık o yüzden 🙈
svserzrm cherrysu ismiyle yaşasın. Ben biraz detaylı araştırdım ancak Türkçe olduğuna dair bir bilgi yok TDK da bu kelime yok yani Türkçe olsa olurdu. Aynı zamanda yahudi ismi olabileceğini öğrendik sizin de bilginiz olsun
cherrysu svserzrm Olsa da sorun değil teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Herkes her isme bir bir şey söylüyor, böyle düşünürsek ya isim koyamayacağız ya da her bebek aynı isimli olacak ☺️
Merve171214 Seldamm Çok hoşuma gitti ilk eşim diyince kız beklioduk erkek oldu Baybars olsun mu nasıl dedi direk tamam dedim değişik ve çok güzel geldi başka da isim hiç düşünmemiştik 🥰
momy853 cherrysu aynen öyle canm ya Yiğit koymak istiyorum yigit yiit derler diyolar her kafadan bi ses
[silindi] Enisermgl yazık kız çocuğa sınavlarda Bi saat bunu mu kodluycak 😂ayrı ayrı da çok güzel çok uzun olmuş böyle
FDK2835 ggul01 eşimde bu ismi istiyor. Bende ağır olur taşıyamaz diye korkuyorum. Hakkını vermek lazım diye.