_ipekkkkk momy853 20+1 Muhammed Selim 👣👼 olacak Rabbimin izniyle inşaÂllah hayırlısıyla gelsin bütün bebekler 🤲🌸
Esraz Aysegul354 ayaz soğuk anlamı çocuk isminin anlamı ile yaşar anne baba çocuklarının isimlerinden sorumlu sırf değişik olsun diye anlamsız isim koymayın çocuklarınıza sizden hak talep edecek çocuklarınız sizin için demiyorum çoğu anne manası anlamsız sıfr değişik diye çocuklarına tuhaf isim koyuyor gerçekten çok yazık bunun Ahireti de var
Yelkaaa01 momy853 suan 2.kizim olucak eğer birgün oğlum olursa diye 😀 şimdilik dusunnmuyorjmda hani olurda kazara 3😋
[silindi] momy853 23 haftalık olduk hala karar veremedik, ben cihangir ismini beğeniyorum Yusuf da güzel saf temiz geliyo kulağa ama tek başına içime sinmiyor. Eşim zaten hiç bşeyi beğenmiyor 😂
[silindi] momy853 aslında eşim Yusufu beğeniyor hatta bütün isimler arasından sadece Yusuf ismini beğeniyor ama benim içime sinmiyor, seviyorum halbuki Yusuf ismini
svserzrm cherrysu arelin kökenini bulabildiniz mi internetre Türkçe diyor ancak. Türk dil kurumu sözlüğünde böyle bir kelime yok ben de araştırıyorum