sumeyraballl cinardefnemoms 25 haftalığm horon tepiyor içimde maşAllah ı var 2 gece gündüz aşırı harakeli çok tekmeliyor kasığma iniyor çıkıyor içimde her yerde geziniyor bakma sen millete birşey bildklerni sanıyolr anca korkutmak dışında başka birşey yapmazlr
cinardefnemoms sumeyraballl aynen aynen benimkide horon tepiyo sanki ya diyorum bu bebek hiç mi uyumaz 😂😂
seymatpl 25 haftalık hamileyim bende genelde kasıklarımda hissediyorum senin gibi. Çok nadir göbek deliği bölgemde hissediyorum ama geneli dediğim gibi aşağıda hareketler
2melek_annesiii cinardefnemoms zaten o haftalarda rahim göbek deliği hizasında olur karnınızdaki çizgiden nerede olduğunu anlarsınız bende 20. haftamdayım altta hissediyorum . alttan rahim büyüdükçe mide yukarı çıkıyor doğal olarak ve komple bir büyüme oluyor. daha el kadar bebek bütün karnı nasıl kaplasın size bunu söyleyende bi saçmalamış yani 😊😊
EbrarLinaBebek cinardefnemoms 26 haftalıkken kontrolüm vardı doktorum bebeğin kafası şuanda yukarıda hareketlerini tekmelerini alt tarafta hissedersin korkma demişti.
Mrvksm cinardefnemoms senin haftalarında benim de öyleydi. Bu hafta göbek deliğinden yukarıda hissetmeye başladım. 29+5 im ☺️ benim de kaç aylık olduğumu duyan şaşırıyor normal bence artık büyüdü karnımın her yerinde hissediyorum 😄
Yagmur00 cinardefnemoms mesela bende hep solumda hissediyorum asagı tarafta canım 28 haftadayim ama hep oralar da
Samyeli008 cinardefnemoms Ben de 25 haftalık gebeyim ve dediğiniz gibi daha hiç göbek deliğinin üstüne çıkamadı. 😂 Doktor sağlıklı bir sıkıntı yok dediği sürece rahatım. 😃
ggul01 Bende hep sağımda hissettim hareket ettiğinde bile öok badir soluma gidiyo göbek deliğimin izalarında aşağısında hissediyorum hep 25.haftam bitti yatın 26.haftaya geçiyorum oğlum olacak allahın izniyle
Tuqbaysf cinardefnemoms benimde aklimda 2 gundur deli gibi bu soru var tabi benim daha 18+3 daha yeni bir haftadir hareketliyiz ama haraketi tek kasik uzerimde hic yukarida degil benide endiselendirmisti 👶😊
cinardefnemoms Tuqbaysf hep bı tedirginlik var icimizde kuruntu yapıp duruyoruz valla sağlıkla gelsinler inşallah 🥰