Gmzsf Merhaba arkadaşlar 20+3 oldum bu zamana kadar sorun yaşamadım 4 gündür geçmeyen baş ağrısı var haftaya kontrole gidicem napıcağımı şaşırdım minoset fayda etmiyo ve normalde hiç başım ağrımazdı :(( neden olur bilgisi olan var mı ??
Merveelisa Gmzsf ay bu günlerde herkes böyle inan bende iki gündür maf oldum baş ağrısından duş biraz iyi geliyor onun dışında kafamı sıkı sıkı sarıp yatıyorum anca
Melekd Gmzsf benimde o haftalar da 1 hafta süren baş ağrım vardı. İlaç içmemek için direndim ama sonunda içmek zorunda kaldım. İçtiğim haldede geçmedi. Başkasından da duymuştum o haftalarda baş ağrısını normal olduğunu düşünüyorum. Kendiliğinden geçiyor sonra
husnaodbs Gmzsf bol bol su tüketmeye çalışın ve bol bol yatıp dinlenin ılık bir duş da fayda edicektir
husnaodbs Gmzsf elbette sizi çok iyi anlıyorum 37+5 gebeyim ve baş ağrısına sinüzit de eklenince doktorum bana kesinlikle ilaç vs vermedi bol bol su tüketip dinlenmeye odaklandım ☺️
Emineyavuz_53 Gmzsf 20. Haftalarda geenlde oluyir canım kansızlık da yapıyor olabilir ama parol Öneriyor Dr lar
Gmzsf Emineyavuz_53 bana minoset önerdi doktor bende onu aldım ilk gebelik ağızlarına bakıuoruz mecbur :((
Melekd Gmzsf vermez canım inşallah içini ferah tut. Dediğim gibi o haftalarda herkeste oluyor. İlaçta işe yaramıyor kendiliğnden geçiyor
slnacar Gmzsf benim 14 hafta ama bir iki haftadır falan felaket başım ağrıyor çözüm varsa bilgileniriz en azından , tansiyonum doktor a gittiğim de hemşire ölçmüştü 15-7 çıktı ama cinsiyet öğrenecektik kaynadı öyle
irva slnacar Siz de tansiyon konusunu doktorunuza bir an önce söyleyin Hamilelikte yüksek tansiyon iyi değildir.
irva Gmzsf Hormonlardan kaynaklı olabiliyor canım.Nurse harveys stick alıp kullanabilirsin.Ben o dönem öyle yapmıştım çok rahatlatıyordu.
Milkshakee Gmzsf yattığınız yastıktan kaynaklı olabilir. Benimki düşüktü ebe yükseltmemi söyledi öyle yaptım ve düzeldi😊