annesinin_beybisi aysessozer gebelik olsaydı o silik olan çizgi baya koyu olurdu canım ama gene de sen yap erken gebelik testi ne olur ne olmaz
Karacaaa aysessozer ovulasyon tesinden anlamiyorum canm hic kullnmadm o dedigin belirtiler bendede var 1 hafta var adetime ara sira ine batar gibide oluyor kasiklarom
Suleblc Ovulasyon testine güvenmeyin bence hamilelik konusunda. ben geçen ay adetime 6 gün kala yumurtalama gördüm hem de t çizgisi C çizgisi ile aynı koyuluktaydı sonrasında adet oldum zaten hamileliği gebelik testi ile öğrenmek daha doğru sonuç verir.
aysessozer Kbrasln bana hamilelik olduğunda ilaca başlayacaksınız dedi canım şu an folik asit dışında herhangi bir ilaç kullanmıyorum
Kbrasln aysessozer bna da öncesinde verdi doktorum benim de meterizigot da problem çıktı hafif düzeyde pıhtılaşma ve folat değerim yokmus onun için folikasit ve coraspirin kullanıyorum
Karacaaa aysessozer hayırlısı olsun canm yok yapmadm yapmayida duşunmuyorm adet gunume kadr sen yaptin mi test
aysessozer Karacaaa bende yarın sağlık ocağında kan testi yaptırmayı düşünüyorum canım ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi inşallah güzel sonuç çıkar 🙏