Zeze17 derya46 tabiikide çıkıyor ama bebek çıktıktan sonra ebe yada doktor gerekli bütün temizlemeleri yapıyorlar .
Eyani derya46 Bebek çıktıktan sonra hafifçe karnına bastırıyorlar çıkıyor, çok acıtan birşey değil, mideye vurmayı hiç duymadım
teletabi derya46 bebek doğduktan sonra eşi doğar. Bebek doğunca bitmez doğum bazen ufak bir ıkınma istenebilir eş çıkarken. Yani hem bebeği hem eşi doğurursunuz. Bebekten kısa bir sğre sonra plesantanın ayrılması beklenir ayrıldıktan sonra doğum işlemi tamamlanmış olur. 🤗
derya46 Zeze17 annem dedi cocuk ciktiktan sonra esi çıksın diye midenin oldugu yere ebeler vuruyor dedi oylemi yapiyorlar acaba halen
teletabi derya46 bende sadece ufak bi ıkınma istediler karnıma müdahale etmediler hafif ıkındım çektiler zaten. Kolay çıktı yani kuzum
kkuubbrraa nihal_1323 annem evde kimse yok o zaman telefon da yok tek doğum yapmış eşi düşmemiş ve zehirlenmiş sonra hastanede çıkarmışlar tabi 24 sene önce
Zeze17 Bende hiç duymadım ki ilk dogumumda öyle bişey olmadı sadece ebe kendini iyi hissediyorsan karnına baskı yapar mısın dedi aşağı doğru iterek baskı yaptım bı kaç dk o kadar .
Mehmetinannesii Vurmuyorlar hafifce kasigina basiyor ayni bebek gbi oda dusuyor hemen hic farketmiyorsun zten bebegine odaklaniyor onu izliyorsun🥰
Elifoztrk Herhangi bi bastrma vs olmadı cekti ckardi ve hatta bana gostermisti cktgndaki rahatlama hissini hic unutmuyorum ama ☺️
Aysencanbay9595 derya46 BEnim mudale edilmeden kiziim çıktıktan sonra bı öksürük geldi bı anda düştü hissettim hiç bastirms veya doktor müdahalesi olmadı