Busraciftci hilaleee cok silik var benimde oyle belli belirsizdi hemen kan vermeye gittim 2 haftalik hamileydim☺️
Busraciftci hilaleee kac dakika sonra bu cizgiyi gordunuz yani testi yaptiktan en fazla 10 dakika icindeyse insallah normal hamilelik cizgisidir sonrasinda baktysaniz bilemem yaniltabilir ama bence yarn en yakin kan vermeye gidin ☺️
hilaleee Busraciftci İnsallah yaniltmiyodur ya bak uykularım bile kaçtı hevesten mi desem neyden desem🥰
hilaleee Ilkayy ya bide çok adet olcak gibi karnım agriyo ama 🥺 bide göğüslerim patlıcan gibi çokta aciyo
Ilkayy hilaleee benimde öyleydi bire bir adet. Sancısı cektim. Göğüsler şişti sivilceler çıktı. Baktım olmuyorum adet günü akşam test yaptım çıktı cık şükür 8 aylık olduk şimdi
Ilkayy hilaleee inşalalh hamilesidir canım benim adet zamanım geldiği zaman hala kasıklarım ağırdır sivilceler çıkar hamilelikte bile
hilaleee Ilkayy Canim aynı adet olcak gibiyim of bugünde Test yaptım sonradan bı çizgi belirdi ama sonradan 😑
Ilkayy hilaleee hemen cıkmadı diyorsun canım böyle sonradan renksiz çıkanlar kuruma çizgisi okuyor genellikle erken gebelik testi alırsan kesin sonuç alırsın