Anne47 Hangi bölüme randevu almaliyim kizlar. Direk kadın dogum doktoruma gitsem bakmazmi yardim edermisiniz lütfen. Acil bilgilenmem lazim. Bu arada devlet hastanesine gidiyrm
hostesanne Anne47 perinatoloji bölümü bakıyor ben özel hastanede gittim doktorum istekte bulundu kaşeli imzalı bir kağıt verdi onu verdim perinatolağa.
Tugbakybzc Anne47 canım ben Baltalimanı kemik hastanesinde çalışıyorum orada detaylı ultrason çekimi yapılıyor. Dilersen gün almanda ben sana yardımcı olurum. Tuğbakayabozacı instagramdab ekleyebilirsin gelinlikli fotoğrafım var profil resmimde
edaduzenkosar Deletedmom434 Ozel hastaneye gidip sadece ayrintili ultrason icin devlete gitme isi nasil oluyor peki
Deletedmom434 edaduzenkosar devlette doktor ultrason bölümüne yönlendiriyor orada randevu veriyorlar atıyorum 8 ağustos saat 11:30 falan o tarih saatte o bölüme gidiyorsun detaylıya bakıyorlar rapor veriyorlar doktoruna götürüyorsun
Anne47 Deletedmom434 ben 18+5 teyim canım. 20. Haftaya az kaldi. Ne zaman gitmem lazim randevu için. Erken gun veriyorlarmi. Hic bilmiyorum yardim edermisin ya. Kayinvalidemle oturuyorum. Yoksa ozele giderdim sıkıntı olmazdi. Ama devlete gidicem yardimci olursan sevinirim
hostesanne Anne47 ben Özel hastaneye gidiyorum ama gittiğim hastanede perinatoloji bölümü yok. Başka bir hastanede başka bir doktora randevu aldım detaylı için
Deletedmom434 Anne47 canım pazartesi kadın doğuma randevu al doktora de bu haftadayım detaylı ultrason vs o seni yönlendirsin ultrason olayıda yoğunluğa göre gün veriliyor genelde
Elfayldzl2016 Anne47 ben devlet hastanesi ne gidiyorum doktorum üniversite hastanesinden randevu alacan dedi randevu aldım 18+1benimki randevum 13 ağustosta