Busrayuksell ArenAsilmomm 28. Haftadayım genel olarak ilk başta yerleşme kanaması yani lekelenmeler olmuştu. Bi sorun olmadı ve ara ara bazı zamanlar kahverengi ya da pembe lekelenmeler oldu tabiki fazla değil sadece leke şeklinde şimdi bir sıkıntı yok 🙏 sanırım ilk başta böyle lekelenmelerle başlıyorsa bir süre öyle devam ediyor. 👧
ArenAsilmomm Busrayuksell 2-3 gün önce kontrole gittim başka bi doktordu. Progestanı bırakabilirsin dedi ama benim içim kanaat getirmedi hala devam ediyorum belki yanlış ama :( çünkü doktorla pek bağ kuramadım. Kalp atışını 2. Kez duyuyordum aslında bana evet başlamış ama bu devam edeceği anlamına gelmez progestanı bırak dedi aynen bu şekilde. Bu sefer başka bi doktora gideceğim ve gidene kadar devam ediyorum progestana
Busrayuksell ArenAsilmomm bende aynı sorun olduğu zaman Uzun süre progestan kullanmaya devam ettim doktorum devam etmemi söyledi 4 ay kadar kullandım sanırım. Doktor önemli rahat edemediğiniz bir doktorla doğuma kadar ilerlemeyin bence. 🙏 Bi sıkıntı olmaz inşallah siz de bu süreçte kötü şeyler düşünmeyin 😇 inşallah her şey güzel olur 🙏 Sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Hasret_Ali ArenAsilmomm benimde kahve rengi akintim oluyordu böyle affedersiniz adet bitişi oluşan leke gibiydi doktora gittim düşük ilacı aldim ve bol bol uzanmami dinlenmemi söyledi bide fazla merdiven in çik yapma dedi aynen dediğiniz gibi uzanmaya dinlenmeye başlayınca gerçekten bitti elhamdülillah
Ertunur18_ Merhaba , benimde 5. Haftam iki gündür hafif kahverengi leke geliyor. Hafif Bel ağrım var . Normaldir değil mi ?
Sedamamiasya Ertunur18_ yerlesmeyse normaldir devam eden bi leke varsa doktorunuza gidin progestan kullanin cunku herkeste nasil olur bilmiyorum benim sadece bi defa yerlesme kanamasi leke gibi oldu. Sonra 9. Haftada kanamayla acile gittim progestan kullaniyorum simdi 13 haftalik olduk
AysUysal Sedamamiasya bende bu ilacı çoğu kişiden duydum ama düşük riskin olmasına rağmen doktorum kullandırmadı bu bebekten ümidim yok kalp atışı aşırı düşük dedi geçti yarın tekrar muane gitcem agırlarım ve lekelenme var hayırlsı inşallah 🤲😔
Benferus ArenAsilmomm bende aynı durumdayım sürekli yatıyorum 2 düşüğüm var ama doktor sürekli yatmamamı söyledi eğer bi sıkıntı yoksa. Rahim kasları hareket etmedikçe güçsüzleşiyormuş o zaman bebeğin tutunması dahada zorlaşıyormuş doktorum bu şekilde söyledi. Lekelenme olmadığında hareket etmekte fayda var
Sedamamiasya AysUysal canim benim Allah yardim etsin hayirlisi olsun inşAllah bazen saglikli gebelikler olmaya biliyo ve sagliksiz oluncada vücüt onu atmak istiyo. Tabi hic kötü düsünme belki bebegin gayet iyidir. Tek bi doktora da güvenme.