uzaldlal Merhabaaa bugün benim hesaplamama göre 5+1 oldu son Reglimden itibaren pazartesi günü doktora gideceğim kese görünür mü? Ve genel olarak uygulamada hesaplanan hafta tutuyor mu kontrolde bilgi verir misiniz 🙏🏻
Misa34 uzaldlal kese gorunur . Ama kalp.atisi icin daha erken . Bazen gec dollenme olabiliyor .benim mesela 1 hfta geri atti.
Gamze_yildirim uzaldlal benim karnımdan bakıp gorememisti doktorum ama vajinadan bakarak keseyi gördü yani büyük ihtimalle sizde görürsünüz
Duy_gu uzaldlal canım ben son adet tarihini yazdım burda tutmadı hastaneye gittiğim de bence 6 veya 7 olunca gitsen daha iyi olur hemde kalp atışını duyarsın şimdi gidipte kese olusmamıs falan derler canını sıkmasınlar genede sen bilirsin 🌼
Mom3834 uzaldlal son adet tarihinizle aynıysa uygulamadaki gün, bebeginiz geç döllenmediyse ve ya gelişim geriliği, ileri durumu yoksa tutması lazım.. ben 5+1 de keseyi gördüm vajinal ultrason ile :)
uzaldlal Misa34 teşekkür ederim inşallah tutar haftalar ya buradan bugün bebeğinizin yüzü oluşmuş başlıyor falan yazıyor heyecanlanıyorum 😂 bakalım ne diyecek doktor ☺️
Nur223 ArenAsilmomm birşey sorucm bende keseyi görmeye gittiğimde ultrason kağıdını inceledim de en altta gs:12.9 mm yazıyor ne demek
Nur223 Mom3834 birşey sorucam ben keseyi görmeye gittiğimde doktor keseyi gördü ultrason kağıdını inceledim de en altta gs:12.9 mm yazıyor ne demek oluyor bu
Seymaben uzaldlal 5+4 de görmüştüm bende karından görünmedi vajinal muayene ile göründü ama kalp atılı için daha çok erken bu arada görünmeyede bilir hesaplamalar yanlış çıkabiliyor 🥰
isilbydr uzaldlal 15 Ağustos reglim sanırım aynı surecdeyiz sizinle benimde salı günü kontrolüm. Ama cuma günü beta HCG sonucum 1210.07
uzaldlal isilbydr benimde 14 Ağustos son Regli tarihim 488 çıktı niye düşün acaba cuma günü yaptırmıştım bende