Elcnbykckr Merhaba arkadaslar , elimde avent biberon var ucunu değiştirir kullanırım diye düşündüm ama avent artık bulmak sıkıntı nereye baktıysam bulamadık. sizler hangi biberonu tercih ettiniz acbaa ?
Asyamira Elcnbykckr Tommee tippe kullanıyoruz şuan ilk etapta memnun değildim ama bebeğimden kaynakliymis suan da kullanıyoruz, memnunuz ☺️
Anne_N Elcnbykckr ben ilk çocuğumda kullandım. Gaz sorunumuz vardı. Tavsiye ediyorum. Bence en iyisi. Şu an daha yolun başındayız. Henüz almadık
vbckmk Elcnbykckr lansinoh markasının 2 Li setini aldım içinde yedek 3. Ucu da var gayet güzel biberon
Gizem5901 Elcnbykckr avente uyumlu baby me (e bebek) geniş agızlı uçlar var hemde cok uygun fiyatlı bir bakın isterseniz ben öyle yaptım.
Elcnbykckr Gizem5901 aa gercekten mi direk nasıl uydu hic bir ağız avente uymuyor dediler. İlk oğlumdan kalma elimde tam 3tane avent biberon var. Biberonlar taş gibi ama uçlarını değiştirmek gerekir. Ucunu da değiştirsem yeniden farkı olmicak. Elimde varken yeni de almak istemiyorum
Asyamira Elcnbykckr Valla ne özelliği olduğunu bilmiyorum genelde meme reddi yaşanmaması için alıyorlar ama bizimki zaten emmiyor ☺️
ebru_d_ Elcnbykckr Yok trendyol ve Hepsiburada indirimlerine bakın o şekilde alın bence 😊 bende trendyolda indirimde almıştım
Gizem5901 Elcnbykckr suan yeni uyandım kuzum kalkınca sana resmini atayım zaten yaz direk cıkıyor google da da e bebek geniş uçlu biberon ucu diye ben magazadan aldım denemeye deger dedm tam uydu .