Yarenimm Kızlar bebeğim hic bu kadar hareketli olması canımı yakıyor rahimin çıkacak gibi oluyor artik belime vuruyor aksam üzerinden beri bile sıkıntımı var acaba bilemedim???
Aleynaarslan Yarenimm 36 haftalığım bende ama hep hareketli benim oğluşum çıkacak gibi aynı karnımdan 😂 korkma yanı
Aysegull00 Yarenimm 36+5 günlüğüm bizde aynı durumdayız 3 gündür sürekli ağlıyorum çok Canim yanıyor artık az kaldı ama sabretmemiz lazım
TugcEsila Yarenimm aynı bende öyleyim hareket ettkce alta baskı oluyr bazen de cok acıtyr bagiracak gbi oluyorm bel agrisi da yokluyor hakkimizda hayirlisi 🙈 36+4uz bizde 🤗8 gun var yazmissin sezeryanmi olck canim?
Neslihan50 Yarenimm 31 haftalığım korkma canım benimki sizinkinden küçük ama benimde canım yanıyodu dr sordum keyfinin yerinde oldugunun göstergesi dedi ☺
Yarenimm Aleynaarslan yaa bugün çok gezdim cnm ya yorgunum aslind a tam tersi olması lazımdı beşik falan kıyafet aldim oyle olunca korktum ters bir durum mu var diye
Aleynaarslan Yarenimm yok yok korkma hareketli bebek sağlıklı bebek derlermiş öyle duydum ne kadar doğru bilmiyorum 😊
Yarenimm TugcEsila evet cnm 7.gevelik 6 sini kaybettim erken haftalarda gun de 2 iğne vuruyorum kan sulandırıcı o yuzden doktorum sezeryan onerdi
Yarenimm [bilinmeyen] kan sulandırıcı igne gun de 2 kullanıyorum doktorum sezeryan önerdi cnm 38. Haftada alırım dedi nasipse ins