S1eda2 Merhabalar 12 haftalık hamileyim kirpik lifting yaptırmak istiyorum kimisi yaptırabilirsin diyor kimisi yaptırma diyor aranızda yaptıran var mı
ebruzb S1eda2 hamile değilken yaptırmıştım şahsen hamileyken düşünmem çünkü çok kimyasal kokusu vardı keratinden dolayı
Durununannesi46 S1eda2 aynı haftadayız😊ben de istiyorum ama kimyasal içeriği çok fazla. Kokusu falan hatırlıyorum bir kaç kez yaptırmıştım. Doğum sonrası düşünüyorum şimdilik yaptırmayacağım. Mümkün olduğunca makyajdan da uzak duruyorum😊
canoldunbebegim Doktoruma danışarak 3 ay geçtikten sonra ipek kirpik yaptırdım doğumdada yaptırmayı düşünüyorum liftingi önermedi doktorum aşırı kimyasal uygulandığı için canım
S1eda2 canoldunbebegim İpek kirpikte fazla kimsyasal yok mu benim kirpiklerim çok uzun ama düz ve çok yorgun gözüküyorum çalışıyorum makyajda yapan biri değilim
canoldunbebegim S1eda2 kimyasal sıvısı yok göze değecek bi durum yok ve asla koku yaymıyor, sadece yapışkan var çok az miktar kullanıyor zaten benim kirpiklerimde çok uzun ancak kıvrık değil ve tam siyah değil ipek kirpik yaptırınca makyaj yapmama gerek kalmıyor