Emoshumm Bidinannesi sorma 400 tl ödüyorsun ama 2 dk sürüyor muayenen,en azından Mehtap hanım hakkını veriyordu paranın🙏🏻
Emoshumm Bidinannesi İnan ben de öyle düşünüyordum ama kadının doktorluğu gercekten cok iyi işini asla savsaklamıyor👍🏻
Bidinannesi Emoshumm Dimi sibelde girmekle çıkmak bir oluyor bişey açıkladığı yok sırf laf olsun diye boş boş bişeyler soruyorum kısacık cevaplar veriyor hani sırf laf olsun da uzasın biraz odada kalalım diye ne demir ne d vitamini ne başka şey verdi zaten zorla tahlil istiyorum onu da yapmıyor içim hiç rahat değil şişli kolanda bir doktor deneyem artık son çarem ama detaylıya ercümente gideyim bakalım inş memnun kalırım
Emoshumm Sbldgn ekim basında değişmiş fiyatlar,300 olan normal doktor muayene ücreti 400 olmuş mesela
cavcier Bidinannesi cd veriyor 3 tane foto veriyor. Ercüment Bey iyi bir doktor. Hacettepe mezunu GATA da ihtisasını yapmış. Bende Sibel Hoca takipliyim Ercüment Bey e 23.10 da perinatolojiye gittim.
Bidinannesi cavcier ay 900 mü verdiniz ya 760 fiyat vermişlerdi yarın arayıp teyit alcamm Sibelde takipliyim ama değiştircem kesinliklee 20+3 üm şu ann 1 ay sonra yapılcak sanırım şeker yüklemesii
cavcier Emoshumm bende sibel zorbaş ile gebeliğimi takipe diyorum. İlk gebeliğim dye başka doktora da gitmedim. şeker yüklemesi yaptırdınız mı bu arada ne kadar sürüyor sonuçları aynı gün çıkıyor mu?
Emoshumm cavcier yaptırdım,sabah ac karna gitmeniz lazım,önce açlık kan şekeri bakılıyor sonra içeçecek içiriyorlar 1.saat ve 2. saat tekrar değerlerinize bakılıyor ,sorun cıkarsa endokrine yönlendiriyorlar
Emoshumm sabaherken giderseniz öğleden sonraya işler bitmiş olur mümkün mertebe yalnız gitmeyin,şeker yüklemesinde kötüleşebiliyor bazı insanlar,sevgiler🌸
Bidinannesi @cavcier Bir daha gitmeyeceğim sanırım bu hastaneye 2 hafta önce ercüment beyden randevu aldım. Ücret size 760 takipsize 900 demişlerdi. Bugün giden arkadaşlar 900 ödeyince teyit için aradım fiyat bu oldu size 900 dışarıdan gelene 1350 dediler resmen soygun başka bir şey değil. Birkaç gün oldu fiyat güncelleneli yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Direkt gitsem 900ü duyup şaşıracaktım çok vakit kalmadığı içinde başka yer ayarlamam çok zor oldu her yer dolmuş. Bildirseydiniz veya yeni randevuşar bu fiyat olur önceden alınanlar anlaşılan fiyat olur yani bilsem randevu aldığım gün ödeme yapardım böyle stres olmazdım. 140 liranın lafını yapmıyorum ama başka yerde iki kat verir yine bu adilere gitmem heralde daha. Şişlide prof perinatolog 550 tl ona giderim daha iyi ciddenn ticarethaneye dönmüş sağlığımız çok sinirlendim ya
cavcier Bidinannesi çok haklısınız bana en baştan 900 demişlerdi ama takipli takipsiz detayını vermemişlerdi. O yüzden biraz daha şanslı kısımdayım. Bende 21+3 teyim bir hafta var aramızda.