Bir_tospik_beklerken kkuubbrraa bende çok istedim 85- 95 kilodayım normalde ama beni hiç ameliyat için uygun görmediler bebekten sonrada cesaret edemem artık bol aç kalmalı kalori yakmalı günler beni bekler 😄
Frdarzu sedanurunalx19 ilk gebeliğimde 22 kilo almıştım doğumdan sonra yarısı gitti sonra zaten bebeyle uğraş et verdim şimdi tekrar hamileyim ama henuz daha kilo almadım 😊kiloya çok takılmayın Bi şekilde veriliyor
Asl90 sedanurunalx19 16 kilo aldım. Doğumundan çıktığımda 4 kilo gitmişti ilk hafta anesteziden dolayı şişmiştim iyce sonraki hafta 10 kilo gitmişti geriye kalan 6 kiloyuda bir ay dolduktan sonra vermiştim. Yani ben 1 ayda tam eski kilomdaydım. Özellikle bişey yapmadım sadece 2 öğün beslendim ama gidip gelip yemedim emziriyorum diye bence bu etkili oldu. Kilolar veriliyor yani merak etmeyin
Minnakannesiii sedanurunalx19 hiç takma ve bebişini de karnında üzme annesi ben oğluma hamileyken 24 kg aldım ve hepsinii verdim hatta fazlsını bile verdim . Keşke bu kadar çok almasak ama napalım 😇 dertt etme inan bende o kadar çok kafama takıyodum ki şimdi çok pişmanım kendimide bebeğimide üzdüğüm için 2. Yavrumu bekliyorum 21+3 olduk 10 kg almışım şimdiden ☺️
Gul1305 sedanurunalx19 63 kilo ile hamile kaldım ilk gebeliğimde 85 kilo doğuma girdim kırkım çıkana kadar 68 kiloya düşmüştüm be hiç de bisey yapmadım tek temennim bu hamileliğimde de böyle hızlı kilo vermek
aslanreis sedanurunalx19 hiç takılma çünkü emzirirken vücudun oturduğun yerde efor sarfediyor süt üretiyosun sadece yemene içmene dikkat edersen gerçekten güzel kilolar veriliyor 20 kilo aldım kızımda 27 kilo verdim hızımı alamayıp sebze protein agırlıklı beslenin ve komposto şekeri az bol su için süt arttırıcak şeyler için makarna pilav ekmek süt yapmıyor zaten
Ellu Bende ilk dogumumda 16 kilo aldim onbiri dogumda gitti, sonra zamanla kalan bes kiloyuda yarim sene icinde verdim, emzirince gidiyo merak etmeyin🥰
kivirciginannesi sedanurunalx19 tamamen size bağlı. Süt yapar bahanesiyle tatlıya ekmeğe sararsanız veremezsiniz tabi
offlineanne sedanurunalx19 her emzirme-700 kalori verdiriyor bi de üstüne sağlıklı beslenirsen ot ağırlıklı aşırı hızlı verirsin kiloları