Aaanneeyiiim Merhaba kızlar 39 haftaligim iki hafta önce idrar yollarım da enfeksiyon cikdi doktor urecare diye bi ilaç verdi ama cesaret edip kullanamadım aranız da bunu kullanan var mı herhangi bi zararı oldu mu bi içimlik yaziyo üzerin de
Bir_tospik_beklerken Aaanneeyiiim gerçekten hayretler içindeyim doktorunuzun kullan dediğini 2 haftadır kullanmıyorsunuz burda yazılana mı güvenip kullanacaksınız
Denizyildizii Aaanneeyiiim 2 kere kullandim o enfeksiyon kullanacağınız ilaçtan daha çok zarar veriyor bebeğe. Ayrica sizin doktora güvenmeyip buraya sormaniz da bana biraz tuhaf geldi açıkçası
Mervearc Aaanneeyiiim bende yeni enfeksiyon oldum zaten tek kullanımlık için muhakkak bende ictim .. bebeğe enfeksiyon zarar verir
Aaanneeyiiim Denizyildizii farkındayım da bazen okuyorum bana söyle böyle oldu diye o yüzden açıkçası korktum bstan beri problemli geçirdim hamileliğimi o yüzden sormak istedim ilk gebeligim hamileyim boyunca parol bile içmedim çünkü
Aaanneeyiiim Denizyildizii bu ilaç için söylemedim genel olarak söyledim siz nasıl kullandınız gece yatmadan önce içilecek yazmış ben sabah ezanına kadar uyuyamıyorum ki