Eg09- Merhaba 38+1 de 3 cm açılmam vardı fakat sancım yok doktorum eve gönderdi bu şekilde olan oldumu
Vahideozturk2 Eg09- açılma olsuğunda siz normal günlük hareketlerinizi yaparken hissediyor musunuz? Bir kısıtlama getiriyor mu? Ben de 37+2 yim açılma olur mu diye 💭
Fasulye24 Eg09- merakımdan soruyorum yanlış anlamayın sancınız yoksa neye göre açılmanıza baktı doktor acaba çatı muaynesimi yaptı
Bgz_2105 37 haftalık 3 cm di benım 38 haftalık olsun dıye bı hafta sonraya gün verdi gıttıgımde 4 cm di nişan su falan da gelmedi her dogum eşsizdir sizin ki belki yarın belki yarından da yakındır😄🤗
Eg09- Elifmallimetin off gercekten mi ben 4 gündür bekliyorum cok sıkıldım squat yapıyorum plates yapıyorum sıcak dus umarım acılma olmustur
Tugba603447 Suyum geldi 2 cm açılmam vardı yatış yapıldı ertesi dogurdum çıktım tabi suni verdiler 4 saat çektim
Eg09- Tugba603447 benimde suyumda azalma var yarın yatışımı yapcaklar 4 cm acılma oldu hayırlısı ile sağ salim kavusalımm bebeklermize
Cansukrb 34e giricem 4cm acilmam var Allah’ın izniyle beklicem doğum dediler kabul etmedim. Ciğer geliştirici vuruldum
Ayca1903 Açılma olunca iliskiye girilmez mi ? Çünkü kimisi korunmasız iliskinin doğumu kolaylaştırdığını söylüyor
Fasulye24 Ayca1903 girilip girilmez diyemem ama korunmasız ilişkide enfeksiyon kapma olasılığı varmış diye duydum
Mervegrbz Ben 2-3 cm’le 3 hafta bekledim canım, herkesin doğumu farklı olur vücuda göre değişkenlik gösterir açılma süresi, hemen panik yapma belirtiler yoksa beklemeye devam et
Eg09- Fasulye24 evet çatı muaynesi yaptı iki gün öncesinde nişanım geldi ve kasıklarımda cok agrı vardı ona istinaden yaptı
Bgz_2105 Açılma oldugunu anlayamazsınız sancılarınız varsa su yada nişan varsa açılmaya baslamıs olabılır açılma oldugunu hissedemezsiniz
Elifmallimetin Benm nisajim gelmisti doktora gitmistm o zmn 3 cm demisti dogumum tam bir hafta sonra baslamisti acilma falab da hissetmemistm