Bsrkrc İyi akşamlar arkadaşlar burada okumuştum sebamed şampuan göz yakıyor diye, ama aldıktan sonra gördüm. Kullananlar nasıl memnun musunuz sebamed den? Böyle bi şikayeti olanlar bar öı içim hiç rahat etmedi
candanx Bsrkrc canım biz hep mustela şampuan kullandık 1 yaşına doğru çocuk hep ağlamaya başladı banyoda gözünü fln tutuyordu sonra eşim araştırmış sebamed şampuan almış ağlamayı ve gözünü tutmayı bıraktı yani ben de tecrübeyle sabit sebamed daha iyi (ki mustela daha iyi sanıyorduk)
Dilara0638 Bsrkrc bizde sebamed aldık ama kullanmadık henüz inşallah göz yakmıyordur aslında bi kendimiz yüzümüz de deneyip bakabiliriz
Omerhatice Bsrkrc ben oglumada kizimada sebamed kullandım..kizim 2 aylık kullanıyorum ama bir sknti olmadi göz yakmadı yani 🥰 hatta oglum 3 yaşında ona üni baby almıştım ama o gozyakiyormus meğerse.. sonra oglum sebamedi gösterip onunla yıka anne diyor😊
Melikeka Bsrkrc buyuk oğluma doğduğundan beri dalin kullanıyorum hic bir sıkıntı yaşamadim eger esiniz gozu o dediginiz sampuandan yandi ise onu kullanmayin bebeginkide yanar bence dalin kullanabilirsiniz ikinci oglum olucak onada dalin kullanmayi dusunuyorum😊😊😊
Bsrkrc candanx inşallah öyledir canım 😊 eşim de denedik ama o baya yıkadı gözlerini yakacak mı diye ondan mı neden bilmiyorum gözler kızardı batmaya başladı dedi ben de tedirgin oldum kendim de deneyeceğim 🥺bi sorayım dedim başına gelen var kı?
Bsrkrc Dilara0638 inşlalah yakmaz canım eşim de denedik gözlerini baya ovuşturdu o ondan mı oldu yoksa yakıyor mu bilemedim gözleri kızardı 🥺 şimdi bi de kendim deneyecegım
Bsrkrc Omerhatice doğrudur canım eşim yakacakmış diye gözünü çok ovaladı şampuanla ve bastırdı sanırım o yüzden yaktı😊 bi de kendimde deneyim içim rahat etsin
Bsrkrc Melikeka ben de sakin istiyordum sırf kokusu ve yıllardır markası olduğu için ama hep çok katkı maddesi var diye duydum , o yüzden vazgeçmiştim😊 ama her markaya herkes farklı şeyler söylüyor 😊
Avukat_Anne Merhabalar instagramda mühendisinoğlu diye bir sayfa var adam orada bütün ürünleri içerikleriyle birlikte listelemiş. Mesela dalin şampuanın içinde çok katkı maddesi var ya da uni baby ama mustela da yok oraya bakıp her ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz 🙏
lentil Bsrkrc bende aldım ama denemedm daha. Önce kendi suratımda deneyeceğim. Bence göz yakanlar sahteleridir. Güvenilir yerden almak lazm
MomsZe Bsrkrc yeğenlerimde sebamed kullanmıştık sorun yoktu nolur nolmaz sabunun gözüne hiç gelmemesi daha iyi tabi. https://ty.gl/xzjmkb7e7t Burada indirimli hali var.