Defne-06 Kızlar 32. Haftada bebekleriniz kac kiloydu? Benim 2.400 gr. Doktorum 2 hafta ilerde dedi. Sorun olur mu acaba? Aynı durumda olan var mı?
darkparadise Defne-06 2 hafta ileride olması neden sorun olsun ayrıca olsa doktor söyler zaten benimkide 29 haftalıkken 1350 gramdı hep soruyorum iyi mi normal mi diye
Melisss_93 Benım 30+0da ıkızlerın bırı 2000 biri 1900 gr bır sorun yok sadece ırı bebek olucaklar sanırım
Aysencanbay9595 Defne-06 BenM En SOn 3o haftada 16oo grm di doktorum bana zayıf dedi kan akımında yavaşlama var dedi şimdi 32 ye giriyorum salı günü kontrolüm var kan akımına bakilical
b_e_b_e 33haftalık tam 2000 devlette normal diyo özelde 1hafta geri diyo anlamadım🤷♀️ bu arada maşaallah bebişinize
Aysencanbay9595 yamacinannesii bilmiyorum anlamadım ki araştırma Hastanesi’ne yönlendirdi orays gidicem salı günü orası bakicak
b_e_b_e busra1997alpaslan2021 sağlıkla gelsinler gerisi hiç doğunca alırlar artık🙂 kimisi hiç bişey yemiyor tosbik doguyor kimide dünyaları yiyor (o ben😂) almıyor🤷♀️
yamacinannesii Aysencanbay9595 Anladım canım bende araştırma hastanesine takipliyim en başından beri perinatoloji bakıyo ama riski değil gebeliğim
Aysencanbay9595 Dseker Ey Allah’ım ya benim 2 ci hamileliğim ilk kızımda 3.35o grm dogumustu 39 haftada buda 2.ci kızım bunada minyon dedi ki zaten iri doguramiyorum ilk dogumumdan da belli
Chigdem Bizde 33 haftayız 2350 gram dedi 2 buçuk hafta öndeyiz erken doğum olayı söz konusu olabilir mi acaba ??
34Kubra Defne-06 29.haftamda 1520 kg dı bebiş doktor direk kilolu doğacak dedi sadece bir hafta öndeymiş halbuki nasıl kesin konuşuyorlar anlamadım .