Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim var ellerim ve ayaklarim dehset derecede kaşınıyor ellerimin üstü kizardi isilik gibi oldu böyle biseyle karsilasan var mi
Kaşıntı:(
Kubra2kat kaç haftalıksın canım
eliferdem 23+2 canm
Kubra2kat benim de o haftalarda başladı canım ödemin şişlerin başladıysa ondan kaynaklı oluyor..benim ayaklarım kaşımaktan yara olmuştu artık..
eliferdem benimde yara olma yoluna doğru gidiyor kasimadan duramiyorum internetten baktim biraz karaciger ile ilgili olablir yaziyordu erken doğum riski oluyormus korktum açıkçası doktora gtsemmi şuan da acilde bisey yapabilirler mi acaba
Benimde aynı şekilde özellikle gece daha şiddetli uyku uyuyamıyorum
Kubra2kat doktora kontrole gittiğin de söyle canım zaten kan testi yapıyor ciğerler için..ama genelde şişip gerildiği için oluyor strese sokma kendini
eliferdem teşekkür ederim canim 😘😘
[bilinmeyen] evet internetten okudum böyle bisey ama daha 23 haftaligim:(
Kubra2kat git canıö ilgilenirler
[bilinmeyen] dogru söylüyorsun canm :(
Kubra2kat üc gündür ölüyorum kasıntıdan heryerim kabar kabar kabardı bacaklarım göbeğim kollatım sırtım aglıyorum artık gece kasınmaktan pupp die bir hastalık var netten bak hsmilelikte oluyormus ben ondan oldum yarın dogumum var ıkı haftaya gecer kendiliğinden die yazıo ama suan bunları yazarken bile kasınıyorum inan domates cilek baharatlı az ye ama yinede karaciğere baktırmakta fayda var tabii
Cansurella doğumun yakinmis senin ne guzel ben ne yaparim gecmezse daha çok var :(
Kubra2kat doktora git istersen canım ama iri bebeği olanlarda oluor genelde 🤦🏻♀️
Cansurella haftasonu cildiye olmadığı için bakmadılar acile gittim hafta ici gtmem gerekiyor:(