Tazesine34 Merhabalar ben 36 haftalık gebeyim fakat isim bulamadık hala 🙈 erkek bebek isim önerisinde bulunabilir misiniz 🌸
BusraUras Tazesine34 ben yağın olsun çok istedim eşim istemedi uras oldu 😅 karan destan demir balamir aybey alaz uraz da diğer arasında kaldığımız isimler 😊
rabiagucer03 Tazesine34 Ben Umut Koycam inşALLAH yanına ek isim arıyorım 30 haftalığım umarım sizde bulursunuz 🥰
Tazesine34 BusraUras bende yağız ismine olumlu bakıyorum ama eşim şuan Ömer Aras diye tutturdu nerden geldi bu isim aşkı anlamadım 😅
Tazesine34 rabiagucer03 çok te rabiagucer03 ismiyle büyüdün inşAllah bende Ömer Aras koyacam karar verdik 😊 zaman daraldı çünkü
Askiletotomsu Elbet-birgun-kavusacagiz ha TRT 1 de bir diziydi sanırım, yok dizi izlemem ki ben TV den
Elbet-birgun-kavusacagiz Askiletotomsu yaaa ordada bebegin adini muammer koyucaklarda sende yazinca dedim heralde onu izledi🤣
Askiletotomsu Elbet-birgun-kavusacagiz 😂😂😂 ya bı insan çocuğunun adını niye Muammer koymak ister ki 😅😅😅😅😅😅😅
Merveikratanem Tazesine34 17 haftalık ikizlere hamileyim ikiside erkek durmuş Alp, Ercan asaf koyacam hem babaların ismi hemde benim istediğim isimler