Çınarlı hastahanesinde 13 eylülde sabah saat 08.01de prensesimi kucağıma aldım😍sezaryenden hep çekiniyordum açıkçası düşüncesi bile korkunç geliyordu bir de duydugum bazı hikayeler vs.. eğer sezaryen olacaksanız gerçekten ama gerçekten korkulacak hiç bir şey yook🙃 sabah 6.30da hastanede olduk, 7gibi beni hazırladılar ve 7.30da da ameliyathaneye girdim yürüye yürüye😊 ilk önce anestezi ekibi geldi konuşa konuşa süreci bana anlata anlata uyuşturdu😊sonrasında bir 15dk geçti bacaklarımda karıncalanma ve sıcaklık hissettim meğerse uyuşmuşum çoktan 😊ardından canım doktorum (tahir özgüder) geldi ve hemen oldu bitti her şey hiç bir şey anlamadım😊bu arada kollarınızı iki yana sabitliyorlar birinde tansiyonunuz ölçülüyor birinde de serum takılı oluyor 😊ilk girdiğimde çok heyecanlıydım ilk ameliyatım olduğu için ama hiiç korkulacak bişey yokmuş.. gerçekten.. acı hissetmiyorsunuz kesinlikle, sadece dokunmaları hissediyorsunuz eğer bunu bilerek doğuma girerseniz çok rahat olursunuz😊ameliyathane ekibi o kadar iyiydi kii anlatamam sürekli sohbet muhabbet ettik güle oynaya cıktım gercekten 😊odamıza indiğimde kızım karsıladı beni onu daha önce indirdiler çünkü 😊ben gelene kadar ortalığı birbirine katmış odaya girmemle sustu kızım hemen kucağıma aldım ten tene temas yaptık hemşiremiz geldi emzirmeye başladım 😊 yaklaşık 3-4saat geçtikten sonra da yürümeye başladım yavaş yavaş her şey o kadar hızlı ve mükemmeldi ki anlatamam.
Sakın korkmayın kimsenin de doğum hikayesini dinlemeyin benden size tavsiye..😊 illa ki dikiş yerleriniz arada sızlıyor korkmayın🙏🏻🙏🏻Tuvalete de çıktım şuan evimin işini de yapıyorum hiç bir zaman ben ameliyatlıyım diyip yatmadım 😊acınız gerçekten olmuyor sadece sızlama şeklinde allah size öyle bir güç veriyor ki zaten inanamazsınız🥰