omerim32 17 haftalık hamıleyım ozel bolgeye agdayı nasıl uygulıyorsunuz? Kımısı uyarılma olur dogum baslar dedı korktum ağdasızda olmuyor sız neker yapıyorsunuz
Sblatc omerim32 uygulayamıyorum😅 hamilelikten önce denemiştim olmuyo yani yapışıp kalıyo. Bi ara eldivenle alıyodum o da uzun sürüyo ve göbekle çok zorlar. Jiletle doğumdan sonra kontrole giderken dikişliyken nasıl jilet yapılıyo çok merak ediyorum🤪
Angela omerim32 Kendimi bildim bileli ağda kullanıyorum. Hamilelik donemlerim bunun için çok sıkıntılı geçiyor,jilet kullanmayı beceremiyorum her defasında kesiyorum her yanımı. Artik son ayım kuaföre gidicem ilk defa mecbur.
Zeyyyn Angela bende beceremiyorum aldım desem yarımı keserim eğilemiyorum göbekten nasıl alıyorlar ben bilmem 😊 gerçekten kuaför rahatlık
Angela Zeyyyn Valla ödüllü başarı yani,jiletle sorunsuz temizliğini yapabilen. En güzeli gitmek yapacak bisey yok🙃
S02_ omerim32 ben başından beri ağdaya gidiyorum 31 haftalığım jilet kaşındırıyo azıcık çıktı mı nasıl dayanabiliyorsunuz kesinlikle ağda diyorum ben