Pinpirikanne vallahi bitiyor zaman geçtikçe çok çok azaliyor canınızın istemesi. Bu bir bağımlılık nikotin eksikliği sinir yapar sıkıntı yapar ilk günler ben ağlıyodum o derece yani ama inanın 1 hafta 2 hafta derken bi bakicaksiniz ilk zamanki gibi değil canınızın istemesi. Mesela ilk zamanalr ben kahve içerken canım çekerdi alkol vs içerken veya sohbet ederken , sinirliyken falan çok isterdi canım ama aliskanliklarimi değiştirdimm. Dedim ki kendime sigaradan önce de bir hayatın vardı. Sigarasız da bunları yapabilirsin. Hepsini sigarasız alistirdim kendimi. İşte kahve içtim veya sinirliyken sigaranın bana faydası olmayacağını kendime inandirdim. Neyse 1 ay geçti belkide daha da azdır benim aklıma sigara bile gelmiyordu ki etrafımda çok sigara içen var. Sonra ne istek kaldı ne başka bişey tiksiniyorum. Eşim sigara kullanıyor afedersin dişlerini fircalatiyorum hemencik. Kokuyor yani pis pis sigara. Sokakta sigara içen insanlara bile kızar oldum. Gerçekten rahatsız edici biseymis. Öyle mutluyum ki sigara dan kurtuldugum için . Size tavsiyem sakın pes etmeyin. Bitiyor vallahi bitiyor bu bağımlılık. 😅💜🙏🏾