Suicmeyiunutma En son 1,5 hafta önce doktora gitmiştim henüz doğum pozisyonu almamıştı. Haftaya cuma tekrar gideceğim ama bu süreçte çok merak ediyorum doğum pozisyonu aldığında özel olarak hissedilen bir bölge var mı ?
Delicesareti Suicmeyiunutma ben hıçkırığını göbeğimin alt tarafında hissediyodum kasık bölgesine yakın yerde o hafta hastaneye gittiğimde Doğum pozisyonunda olduğunu öğrenmiştim
Zeyyyn Suicmeyiunutma hıçkırığını kasıkta hissedersiniz bide otururken dik oturamazsın bir müddet sonra ayakları ile baskı yapıyor
Angela Suicmeyiunutma üst kısımda aşırı hareketlilik varken göbeğimin altında yok. Ordan anlamıştım ben döndüğünü nitekim gittim oyle de olmus
Suicmeyiunutma Delicesareti bende sol kasığımda hissettim bu sabah biliyor musunuz 🥰 sevindim bunu duyduğuma
Suicmeyiunutma Angela Yok benim göbeğimin alt tarafında da hareket var sanırım henüz dönmedi 33+1 oldukta 🙈 normal doğum istiyorum umarım döner de üzmez beni
Merakliduygusal 29.haftada randevum vardı o zaman döndüğünü öğrendim ama o hafta içerisinde hep kasıklarıma vuruyordu göbeğimin üstü boş gibi, gerçekten de dönmüş
Suicmeyiunutma Merakliduygusal Peki mide yanması şikayetiniz var mı ? Döndükten sonra baskı azalıyor mu acaba mide yanmaları devam ediyor mu ?
Merakliduygusal Suicmeyiunutma mide yanmam çok olmadı benim arada sırada oluyor ama göbek üstüm boş kaldı hep alt taraflarda sertlik vardı
Suicmeyiunutma Angela 33+1 deyim ☺️ 16. Haftada aslında baş aşağı duruyordu. Sonra dönmüş. Şimdi başı sol tarafa doğru. Hareketli bebelerde dönmeler çok sık olur dedi doktorum. Bakalım bekleyeceğiz beyfendiyi ne zaman keyfi gelirse
cidolila Suicmeyiunutma benimde kanala girmiş benimde biraz kuyruk sokumum agrıo otururken kalkarken bide ben her hafta gidiyorum 35 den snra siz neden o kadar geç gidiyorsunuz
Suicmeyiunutma cidolila 32 den sonra 2 haftada bir gelmemi söyledi geç olduğunu düşünmüyorum aslında. Burda okuduğum kadarıyla genelde 15 te bir çağırıyorlar.
Angela Suicmeyiunutma 1 gün var aramızda bende 33+2. Yaklaşık 1 ay olacak benim döneli de neye yarar ki ,dogum sezeryan umarım senin normal olur
Suicmeyiunutma Angela Zorunlu oldu sanırım. Umarım olumsuz bir durum yoktur. Sağlık olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz ☺️ Planlanan doğum tarihiniz ne zamandı?
Angela Suicmeyiunutma maalesef 42 haftada artik açılma olmayınca sezeryan oldum. 38. Haftada alrim dedi doktorum henüz daha net bir tarih vermedi yani 1 ay kaldı diyebilirz