brcemrygt Kızlar 40. Haftamdayim kim girdiyse gobegin yukarda daha doğum olmaz diyorlar byle bisy varmi illa göbegimi düşmesi mi gerek
brccelik brcemrygt benim göbeğim hiç yukarı çıkmadı hep aşağıdaydı ona kalırsa benim çoktan doğurmuş olmam lazım 😀 boşver sen milleti bir avazda doğurursun inşallah
Zeynepgamze brcemrygt bende 39+0 oldum banada her gün aynısını diyorlar he deyip geçiyorum boşver 1 gecede de 1 saatte de iner ineceği varsa 😉
Ecrinimleyla brcemrygt alakası bile yok ben Doğum sancılarım başladığında kendi kendime bu çocuk aşağıya nasıl incek siye düşünüyordum ama Doğum esnasında ben ıkınırken ebenin bi tanesi karnıma bastırd diğeri de altyan bebeği çekti yani ebe bastırıyor karnına
Selinyslyrtlr Herkes uzman olduğu için 🙈doğum yaptığım gün nst m vardı.39+1 de yaptım bu arada.nst yi yapan ebe bile daha var doğuma senin dedi ama muayeneye girince doğumun başladığını öğrendim .o yüzden çok takmamak lazım uzman teyzeleri💁🏼♀️
sinemyilmaz 40. haftamdayım herkes daha karnın düşmemiş zırvalıklarını söyleyip duruyor zaten normal doğum yapamıycam diye strese girmiş durumdayım bıktım artık insanların sen hala doğurmadın mı yada daha var zamanın diyip diyip moralimi bozmalarından her günüm allahım nolur bugün doğurayım demekle geçiyor tükendim artık son 3 haftadır yaşadığım stresin sıkıntının haddi hesabı yok