Faddoli23 [silindi] yurtdışında genelde 25 de doğanı bile yaşatmak icin çabalıyorlar ama turkiyede 30un altindakiler %50 ihtimal dedi doktorum
Kksll [silindi] uygulamada 24. Haftada yaşam sınırına ulaştı yazıyordu yani 24 sonrasında ihtimali var
Merveee34 [silindi] yiyecek ekmeği yaşayacak ömrü olduktan sonra ne desek boş . Çoğu erken doğumlara şahit oldum .24.haftasında doğum yapmış kadın cocugu 3 yaşında .geçen bir grupta gördüm . Ama baska bir arkadaşın vakti gelmiş doğum yapmış bebek ölmüş .
[silindi] Faddoli23 anladım merak ettm canm bende 26 haftalıgımda işte hamilelik piskolojisi sanırım🤷🏼♀️
sessiz_oyuncu [silindi] görümcem 23+5 te doğum yaptı 640 gramdı 4 ay küvezde kaldı. Eve getirdiler minicikti. Şuan 3.5 yaşında ama hala minik geliyor gözüme. 🙂
mineirem [silindi] 23 de doğup yaşayanı da gördüm 40 da doğup vefat edenide Yiyecek ekmeği olduktan sonra herturlu yaşar canim
emrbalayse [silindi] 27 sınır kabul ediliyor ama 26 da yaşayan fazlaca bebek ver diye biliyorum. Ama bunları düşünmeyin hayırlısıyla sağlıklı gelsinler hepsi. Amin
badembid [silindi] 24. Haftadan sonra yaşam sınırına ulaştı diyorlar %50 yaşıyormuş. 30 dan sonra bu oran git gide yükseliyor diyorlar 😊