Burcuozerdem Hamileliği boyunca kanamalı gecirip de sağlıklı doğum yapan var mı ya da hala kanamalı geçiren var mi ne gibi tedavi görüyor sunuz 20 haftalık olduk hala kanama bitmiyor 5 aydır yatıyorum 😟
Clementinee Burcuozerdem 17. Haftamdayım hep kanamam oldu. En sonunda doktorum dediki bi takip et adet döneminemi denk geliyor. Ve gerçekten her ay adet dönemine denk gelen zamanda kanamam oluyor😞 normal bi durummuş bazı kadınlar hamileliği boyunca adet döneminde kanamaları oluyormuş tabii ihmal etmemek gerek ama içini ferah tut bir sıkıntı görünmüyorsa
Yavuzz Burcuozerdem bizde 24+4 olduk carsamdan kahverengi lekelenmm başladı öncesi 2 dusuk yaşadığım için korktum gittim kalp atışını dinledim alttan karnimdan ultrason ile baktılar sorum yok dediler gönderdiler az önce peceteme kirmizi kan gördüm ve çok korkuyorum Rabbım korusun evlatlarımızı sağlıkla alırız insaalh
Civcivim000 Clementinee benim de geçen ay kanamam oldu yeni fark ettim tam adet günüme denk gelmiş dün doktora sordum tam adet zamanım mış onla alakalı olabilir mi tesadüf mü diye onla bi alakası yok dedi🤔şimdi yine de her adet zamanı kanama olur mu diye diken üstü olucam
Sevim1609 Burcuozerdem Canım ben ✋🏻 31+3 haftalık bizimki de. Plesanta previayım bugün geldik hastaneden. Yine de çok şükür 🙏🏻
Burcuozerdem Ley565381 benim de iki düşük oldu genetik yapılmadı onlari 2 aylikken kaybettim suan 5. Aydayiz kanama var icerde sürekli
gldn065807 Yavuzz neden yapmadı benim 2 dusukten sonra yaptılar canım hatta kadın dogumcu direk yönlendirdi
Ley565381 Burcuozerdem Genetik neden yapılmadı? Yani ben de böyle bir şeyin olduğunu bilmiyordum bu ikinci düşük/kürtaj olunca bana da doktor dedi genetik test yapacağız diye