Mehfam10 zeynepin_annesiiii Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım darısı bekleyenlerin başına düzenli olarak sancın var gibi duruyor ☺️
Haticecakirr zeynepin_annesiiii ayy kuzum sancın var 😁 inşallah sağlıkla doğurursun bugün doktorunua sordun muuu 🤣yalancı mı gerçek mi
zeynepin_annesiiii Emineyavuz_53 çok kolay canım hızlı resim yazıyorsun Google a kopyalayıp buraya yapistiriyosun
Humeyrasmsk Emineyavuz_53 Google happy mom nasıl fotoğraf yuklenir yaz çıkan happy mom sitesine gir orda cikan linke tıkla
Humeyrasmsk Emineyavuz_53 sonra yüklemeye başla de foto seç onu yükle foto yuklenince altta fotonun linki yaziyo onu kopyala buraya yapıştır
bebegimin-kokusu21 zeynepin_annesiiii hayır canım gerçek sancı hem düzenli hem şiddeti 40′ı geçmiş hadi inşallah kolay ve hızlı olur açılman bol bol yürü şuan ve squat yap🥰
zeynepin_annesiiii Haticecakirr açıklık yok diyolar daha dün sabah muayene de var demişlerdi bugün yok diyolar
Fatmanur123nrt zeynepin_annesiiii korku felan yaşadıysanız ondan geri gidiyormuş eltim yaşamış o durumu ve sezeryan almak zorunda kalmışlar açılmamış sakin olun
Sulee_ zeynepin_annesiiii Evet sancı var inşallah hemen alırsın kucağına hissediyormusun sancilari Sen kendin
guzellanne zeynepin_annesiiii inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi 🤲🏻🤲🏻 ay bende öyle hissediyorum sancım var evdeyim şuan ilk defa böyle hissediyorum ayağı kalkınca aşağı doğru baskı hissediyorum yürürken zorlanıyorum 😥
Dilose zeynepin_annesiiii bebek aşağı itiyor kendini canım büyük abdesti gelir ya insanın aynı öyle oluyor altına yapacakmış gibi bende ilk doğumumda dedim sanki altıma yapacam doktor dedi bebek geliyor dedi 🤣🤲🤭inşallah bu gece doğurursun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🤲
eminenura zeynepin_annesiiii çok şükür kuzum görünüyor sanki sancın. Rabbim bir an önce kavuşmak nasip etsin🥰 duanda beni de unutma nolurr günümüz aynı bekliyorum ben de bir umut 🥺
zeynepin_annesiiii Fatmanur123nrt tamam canım sakinim ama ben bir saattir nst deyim niye çıkarmıyorlar 😒