Merve_ylmz Kızlar internette gördüm limon,karbonat, çamaşırsuyuyla filan gebelik testi yapıyorlarmış eskiden. Hic yapaniniz oldumu 🤭🤭🤭
Samiye Merve_ylmz karbonat asla yanıltmiyor:) 2.ciye hamileyim 2sindede karbonat yaptım inanmayip kaset aldim :)
Elsu26 Merve_ylmz çamaşır suyunu denemiştim teste göre hamile olmam gerekiyordu ama değildim 😂 aylar sonra hamile kaldım
Nazmila1978 Merve_ylmz bende aynı postu açtım canım sanırım birazcık linç edildim, karbonat da çamaşır suyu da yaptım köpürdü fakat test için baya erken😅
Merve_ylmz Samiye yaa iyimis. Hic denemedim de gorunce internette merak ettim demekki ise yarayan olmuş 👍🏻
Merve_ylmz ikiprensesannesiii mesela bir kaba idrari koyup ustune karbonat filan koyuluyormus. Eğer kopururse hamileymissin filan
Merve_ylmz Nazmila1978 linç edilecek birşey olduğunu düşünmüyorum. Konusuyoruz sohbet ediyoruz hani tabiki test yapilmali kan verilmeli ama maksat muhabbet 🤷🏻♀️
Slday Merve_ylmz bende yapmıştım karbonatla şüphem vardı. Benim idrarda hiç hareket olmadı affedersiniz ama eşimin idrarı köpüklenmişti 😂😂😂
Samiye Nazmila1978 adetime 3 5 gun vardı tabi öncesinden anladım ben vucudumda değişik sinyaller vardı plastik seffaf bardakta yaptım 1 yemek kaşığı kadar karbonat ekledim zaten taşacak kadar köprünce anlaşılıyor:)
Blackcloud Birde mor lahana testi varmış, en çok tutan yöntem buymuş galiba ama ben denemedim.🥴🤣Yalnız bu yöntem cinsiyet için.