Arzuaksumom Azizinannesi2 kız senin güçlerine kahve nesi senin canın kahve içmek istiyor de🤪 korkuyorum senden
Azizinannesi2 Arzuaksumom Ocağa koydum ama kalkmaya eriniyorum 😂😂niye korkuyorsun bende ne yaptım şimdi 😂😂
alparslanannesii1661 Mom3834 saçmalama hanimefendi benim alanim bu yüzden 90 biliyorum der cinsiyet tahmini isteyen hanimlari benim isim bu diye azarlamis😂
Mom3834 alparslanannesii1661 hıı sen cok biliyosun doktorum söyledi bana koskoca profdan sen daha iyi mi bilceksin :D
Mom3834 alparslanannesii1661 benim en garip gördüğüm duyar şeydi, dün biri market sütüyle ev yogurdu yapacagını yazmış, biri demiş ki git marketten al ne icin ugrasıyorsun ne alaka felan yani suan yazamıyorum baya terslemiş kadıncagızı ahahahahaha
alparslanannesii1661 Mom3834 ayyy onu bende okudummm kadin herkese saldirdi 😂😂 herkese cevap verdi baya azarladi herkese yetti masallah 😂😂
Mom3834 Arzuaksumom soda icme ama yün ye yorumlarına bile açığım… Kuzzzzzum yün yersen bebben hiç üşümez 😬
Pinarrsu Dilose Dilose yanliz günde bir tane doktorlar özellikle bu sicak havalarda sodayi önerir. Terle beraber vücudumuzdan bir.cok mineral gidiyor, o açığı kapamak icin önemlidir soda içmek, doktorunuza danışabilirsiniz. 🙋♀️💫