AseLenaMom Azizinannesi2 Al bendende okadar 😂 gebelikten galiba ben daha düşkün oldum yalan yok 😀 eşim bi dur kızımıza zarar gelcek diyo bana kalsa sabah öğlen akşam pompe 😂😂😂😂😂😂😂
Mihrimahirem evlatkokusu0806 bi süre bi şey yiyip içmeden bekle, 2 saat sonra buz gibi bi maden suyu oh mis 😊
Azizinannesi2 AseLenaMom valla son günlerim sayılır hem temizlik yapıyorum hemde çokça uyumaya calisiyorum tadı çıkmıyor 😂😂
Dilose Azizinannesi2 asitli çünkü biz büyükler kola vs başka asitli şeyler içtiğimizde midemiz yanıyor birde hamile insan içiyor bebeği parçalar öldürür yani
Azizinannesi2 Dilose Tövbe yarabbim sen içme bacım o zaman soğuk su da içme çocuk zatürre doğar mazallah dondurma yeme çilek yeme
Birkullanici Dilose ablacım sen bebeği midende mi zannediyorsun içtiğin şeyin rahmindeki bebeğe ne etkisi olsun yok öyle bir şey
Aytflz Azizinannesi2 arkadaşlar araştırmalar sonucu sade Soda asit değil bazdır içerisinde meyve olanlar asitli oluyor ayrıca magnezyum deposu insanlara yanlış bilgi vermeyin gebelikte Soda çok yararlı
Dilose Birkullanici bebek te senin yediklerini içtiklerini yiyp içmiyor mu sanıyorsun nasıl besleniyor o zaman akıllı düşünün lütfen biraz bu konu tartışmaya açık değil
Dilose evlatkokusu0806 siz kendinizi çok zeki sanıyorsunuz galiba Bi dönün aynaya Bi bakın kendinize bzş ne kadar dürüstüz diye