Evrim1906 Kızlar 25 yaşındayım bizde saç beyazlığı ırsi 15 yaşımdan beri saçlarımı boyuyorum boyamak zorundayım inanılmaz beyazım var. Hamilelikte saç boyası hakkında bilgi sahibi olan var mı boyatmak istiyorum. Çünküm kendimi çok kötü hissediyorum
Umi21 Evrim1906 benim doktorum son 3 ay bitkiseli boya ile boyayabilirsin demişti öyle de yaptım bir sorun yaşamadım kızım 3aylik suan
Firdevss167 Evrim1906 canım benim saçlarımda kaynak var ve platin beyaz çok açıcı işlem görüyor saatlerce oriyelle açılıyor ilk haftamdan son haftama kadar boyattım kuaförsüz asla yapamam kiiiiiiiii 🤩 şükür sorunsuz oldu doğumum 5 agustosta 🙏🏻🧿
Clementinee Evrim1906 herbatıt marka canım Eczaneden aldı daha 2 gün oldu boyadım kapadı beyazlarımı içeriğide temiz çok araştırdım tavsiye ederm
Alka Evrim1906 bende 26 yaşındayım canım bizdede genetik. Ama boyamıyorum ve siyah saçım baya belirgin artık beyazlar. 3 aydan sonra boyanabilir diyorlar ama.
gokcekocyigit07 3.aydan sonra her iki gebeliğimde de doktorumun onayı ile boyadım, Watsons’dan Biomagic alıyorum, tavsiye ediyorum, bitkisel ve oldukça kullanışlı, normalde de astım hastası olduğum için kullanıyorum 👍
Evrim1906 Firdevss167 valla ne güzel aynaya dahi bakmak istemiyorum en kısa zamanda kuaför yolu gözüktü bana
Evrim1906 Alka aslında ablam kuaför o hamileyken falan boyası hatta kadınlar doğuma gitmeden özellikle boyatıyor dedi