Nazmila1978 Hanımlar kızlar çamaşır suyu ile idrar testi yapınca köpürürse eğer pozitif köpürmezse negatif olurmuş, karbonat ta aynı şekilde deneyip de tutan varmı? 🥰
YuvarlanamayanPandaa Nazmila1978 yapma kurban olayım çarpilacak bu gidişle millet ne gerek var al bi test yap 5 tl ye
Tubikoo Nazmila1978 evet bende gidip test almak için baya usenmistim çamaşır suyu testini denedim baya köpürdü epey bir şaşırmıştım sonrasında test yaptığımda pozitif çıktı
Pambix Nazmila1978 yıl olmuş 2021 hala böyle seyler inanan var mı ya 😁 hadi eskiler yapmışsa yokluktan yapmıştır anlarım ama şimdi 5liraya alırsın bı test kafanda karışmaz var mı yok mu 😂
Nazmila1978 YuvarlanamayanPandaa tabii ki de test yapıcam fakat test için çok erken hani ilk önce kanda çıkar ya bende bu şekilde denedim köpürdü her ikisinde de ama tabi test daha qarantili
gokcekocyigit07 Lila_- yani yine de böyle şeyler yerine en doğrusu test bence, heves edip boşa çıkarsa da üzülür diye dedim 🤷♀️
Deryaasn Lila_- tabiki evi uzak olabilir merkeze ama dusununce esime karbonatla test yaptim galiba hamileyim diyemezdim ben 😁😁😁
Nazmila1978 Deryaasn 🤣🤣yorumlar çok tatlı gerçekten kızlar tabiki de bu şekilde söylenilmez o kadarına aklım eriyor çok şükür 💋
Deryaasn Lila_- neyle test yaptiginin bir onemi yok ki bilimsel olmayan biseyle test yapip adami da heveslendirmek var sonucta neyse tabi herkesin kendi tercihi ama cok sasirdim
YuvarlanamayanPandaa Nazmila1978 asit illaki köpürecek birgün bi blogda yorum okumuştum denedik çok mutluyuz köpürdü pozitif ama tek sıkıntı kocam hamile diye gülmüştüm baya düşün siz yani😂😂
Nazmila1978 Lila_- beni savunduğun için teşekkür ederim canım ama evim merkeze uzak değil şehrin tam merkezinde yaşıyorum sadece test için erken ben de bu şekilde denemek istedim🤗