Arkadaşlar ben özel bir klinikte tüp bebek tedavisi gördüm baştan beri doktorumdan memnundum şu an 12 haftalık hamileyim 2 3 gündür kanama ve kahverengi akıntım oldu çok zor dakikalar yaşadım Doktorumu aradım açmadı defalarca aradım telefonu kapalıydı sonra asistanına aradım ben doktora ulaşıp size döneceğim dedi dönmedi ben de en yakın hastaneye gittim asistana mesaj attım beni aradı ulaşamadım dedi neyse dedim sabah oldu yine lekem olunca çok korktum ve tekrar Doktorumu aradım ama açmadı sonra asistanı döndü doktor hanım sezeryanda dedi doktora mesaj attım ve bana tek tük cevaplar verdi hani beni rahatlatacak şeyler söylemedi. Ne bir iğne ne de bir prog Están hiçbir şey vermedi başka doktora gittim o verdi ama bazen beni arayıp kliniğe gelmem gerektiğini söyleyip ve ücret verirken gayet ilgi alaka süper ama aradığım zaman ilgi sıfır o yüzden çok rahatsız oldum bir sürü hastası var belki ben aklına gelmemişimdir dedim ama hala bana dönmemesi benim kafamı çok karıştırdı ama böyle zamanlarda neden ilgilenmiyorlar şaşırıyorum doğrusu bu ay son kez gidip devam etmemeyi düşünüyorum kendi hastaneme yakın bir doktora gideceğim tamam EMeği geçti ben de ama bu zor günlerimde benimle hiç ilgilenmedi acaba ben mi abartıyorum diyorum ama bu zamanlarda ilgilenirmeyince de insan kendini kötü hissediyor. Biraz uzun oldu ama sizlerde de böyle bir şey oldu mu yoksa bir tek benim doktorum böyle😢 Eşim zaten çok sinirlendi muayene ücreti de çok pahalı ayrılmak istemiyordum ama bu durumdan sonra birazcık sogudum siz olsanız ne yapardınız. Bu arada hala bi arayıp beni rahatlatmasını isterdim çünkü başka bi doktor bana düşük tehliken var dedi korkuyorum ve 2 gündür evde yatıyorum😢