ikinciyegebe25 13 haftalık hamileyim,belediye bisiklet turu düzenliyormuş,teyzem tutturdu sen de katılsana diye dedim hamileyim unuttun mu ben 6 buçuk ay sürmüştüm diye dalga geçti benle 🙄 tamam teyze sırf senin için gidip sürcem🤥
aslanreis ikinciyegebe25 ben çocukken bisikletten her gün düşüp biyerimi kanatarak eve giderdim bide hamileyken binersem doğururum heralde 😂
Pinarr35 ikinciyegebe25 oy ben birak bisiklet surmeyi bos poset tasiyamiyorum ikizlere hamileyim ve dusuk riskim var teyzene helal olsn ne varsa eskilerde var😁
Aysel0707 ikinciyegebe25 kesınle yapma gıtme daha kan toparlanıyor kımseyı dınleme uc ay boyucna dınlenmelısın bısey olursa allah korusun sen uzuleceksın teyzen dgl
ikinciyegebe25 aslanreis kimse teyzem gibi olmuyor işte bacım napcann ahhh ahh şu eskiler ne metanetli ne dayanıklı ne olağanüstü hamilelermiş ama🤩🤣🤣
ikinciyegebe25 [silindi] ya bacım teyzeme göre her hamile aynı olmalı ki hepsi onun gibi aylarca gebeyken bisiklet sürebilsin 😂
[silindi] ikinciyegebe25 hiç de sevmem böyle tipleri teyzeniz ama kusura bakmayın 😅 gerçi nesliyle de alakası yok biri hamileliği iyi geçirir sen kötü geçiriyosun diye sana hasta muamelesi yapar. Anlayış önemli
ikinciyegebe25 [silindi] ben de sevmem bacım öyle tipleri hatta teyzem herkesle alay etmeyi de çok sever ama kendisi tam alay edilmeliktir bastırmak için böyle övünür durur doktor o zaman sür demişmiş bi de aile grubuna yazıyor ben de bir şey olma riskini göze alamam diye yazdım aslında daha da bozardım da aile grubu diye saygımdan bu kadar yazdım yoksa uzayacak bi muhabbet olabilirdi
ikinciyegebe25 Cinarsmom21 ya motor sürülür bacak hareketi yok bisikletteki gibi ama bisiklet risklidir yani kendisi atıyor zaten inanmadım da doğru bile olsa hava atar gibi kıyasa girmesi sıkıntı 😂
[silindi] ikinciyegebe25 😄 iyi yapmışsın en güzeli ciddiye almamak. Yani kendini övsün dursun sen takmayınca cok bozuluyorlar. Hemde Bisiklet sürmek neymiş ya🤣🤣🤣
Cinarsmom21 ikinciyegebe25 riskli olabilir evet bisiklet boşverin yaa inanın herkes kendi hamileliğiyle kıyaslayacaktr herkesin kendisine özgü hamileliği vardır 😊