Makaron Herkese merhaba dün kontrolum vardı doktor önce bebek arkasını dönmüş dedi sonra biraz cihazla uğraştı karnıma bastırdı ve kesin kız dedi. Yanılma olmaz değil mi böyle bir durum yaşayan var mı acaba ? Alısveris yapmak istiyorum emin olamadım 😅
gozdekrks Makaron benim bebegimin de arkası hep dönük. Yüzünü göremedik hiç hep sırtı dönük ama cinsiyeti 16. Haftada kesin olarak gördük. 12de tahmin edilmişti doğru çıktı. Yani ultrasona girmeden çikolata yemeni ve vişne suyu içmeni oneririm ama dönmeyen dönmüyor 🤣
Buket_dadas Makaron sakın yapma bendede ilk öyle dedi sonradan erkek dedi ben hala süpheliyim 21 haftalık korkuyorum dogrusu
Pamuk21 Makaron evet benim bebeğimde yüz üstü yatmıştı ultrasyonla baktı bacak arasına gösterdi kendini kızım ❤️
Makaron gozdekrks yani arkası dönükken kesin kız dedi bu durumda kesin olarak dönmesini beklemeden söylüyorlar mı onu merak ettim
Makaron Buket_dadas aa ya bende pek güvenemedim acıkcası arkası dönükse nasıl gördü kesin dedi ama bilemedim 17 haftalıkken gittim bende
Buket_dadas Makaron aynen beklemek sartya biraz daha kesin olsun sonra lınıcaklar alınırır zaten yada cogunu sipariş ederim zaten bilmiyorum ki cok üşeniyorum ya nasıl olcak o alıs veris
Makaron Buket_dadas ahh bende kışa bırakmak istemiyorum vaka sayıları artarsa avm girmek istemiyorum 🙄